Jump to content

Vladkicha

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI А3 8PA

Персонална информация

  • Локация
    Димитровград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vladkicha's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Vladkicha

    Климатроник

    Дори да не тръгва, нямаше да влиза в авариен режим? Поне според мен. Плюс това този G89 четох в чужди форуми, че 2006 ги махат и затова показва -50
  2. Vladkicha

    Климатроник

    Здравейте, колеги. Онзи ден, климатика спря да работи в движение. По вървежа на колата усетих, че компресора изобщо не е зацепен. Ходих при "моя" майстор и с него видяхме, че беше записала грешка в датчик високо налягане. Празнене на системата, слагане на новия датчик, вакумиране, пълнене, всичко с машина... Палим колата, няма никой... Перките работят, колата не записва нито едно грешка, в който и да е модул. Проверих с пробна лампа всеки един възможен бушон по колата. От никъде нищо не излиза. Копчето Econ свети постоянно. На живи данни намерихме един датчик (g89), който показва -50 градуса. Обаче, ако колата си мислише, че е -50 просто нвма да пуска компресора, нямаше да влиза в авариен режим и да светва econ. Според мен поне Колата Audi а3 8pa 1.9tdi. - 2006г Aко някой колега се е сблъсквал, или може да даде съвет, ще съм благодарен.
×
×
  • Create New...