Jump to content

topcho

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от topcho

  1. Здрасти на всички, по незнаини за мен причини Колата ми загрява като луда. Смених термостата, но не помогна. От друга страна мотора работи перфектно. Ако някои има представа от какво е ще му бъда благодарен.
  2. Здрасти на всички, по незнаини за мен причини Колата ми загрява като луда. Смених термостата, но не помогна. Ако някои има представа от какво е ще му бъда благодарен.
  3. topcho

    Челен удар

    ок евентуално ще му звънна.Мерси.
  4. Хей здрасти на всички, просто да саобщя и да потърся съдеиствие. Във вторник ударих доста лоша колата(ауди 90) , челно в една ограда, и ще имам нужда от добър и не много скъп майстор, ако може някои да ми съдеиства ще бъда много благодарен. Тя има нужда от първо тенекеджийска работа(нов капак, малко изправяне и ... още неща) и после мисля че алтернатора е ударен, също може би хидравличната помпа , може би радиатора и нежнам(просто още не съм успял да отворя капака) нова броня и десен фар+халоген и ..... ще бъда благодарен за всякаква информация, добър маистор, от каде да купя части и така. Мерси
  5. Виж и аз имах проблем с волана доста време скърцаше и съскаше и какво ли още не, накрая се обадих на един маистор като мислех че трябва да сменям хидравлична помпа, като отидох се оказа че просто ми е изтекло хидравличното масло и трябва да долея. та ако искаш провери го!!!
  6. topcho

    Audi 90 трудно пали

    Аз също имах подобен проблем и след като смених въздушния филтър се оправи. Но при мен като беше студена палеше. А после не искаше но...
  7. Здрасти на всички, от известно време ми е счупен задния стоп (големия) знае ли някои от каде мога да си купя, и колко ше ми струва .
×
×
  • Create New...