Jump to content

зелен

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 С5 2,5 150к.

Персонална информация

  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

зелен's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Общо взето каквото и да направя се вкарвам в един голям филм , от който няма смисъл . Май ще бъде най-добре да я продавам за части . Благодаря колега!
  2. Здравейте колеги ! Преди седмица скъсах двата ангренажни ремъка. Казаха ми , че ремонта на пръв поглед ще излезе около 3000 лв. , а може и повече . Колата е 1999 г. и не знам дали е рентабилно да го поправям. По моргите в Стара Загора ми дават 600 лв. за целия автомобил ,а аз преди 3 седмици смених генератора с чисто нов за 500 лв. заедно с чисто нов акумулатор за 250 , да не говорим , че колата е обслужвана редовно и съм я гледал всичко по нея да е ок. Не знам каква е причината за скъсването на ремъците , но това е друг въпрос. Въпросът ми е наистина ли ремонта би струвал толкова скъпо и как стои въпроса със смяната на двигател , в смисъл дали няма да е по-евтино . Просто ми се свирди да я дам за скрап . Ако не ми излиза сметката мисля да я продавам за части .
  3. Благодаря, а относно това дали е читава автомобила какво трябва да гледам когато правя оглед? В смисъл говоря относно двигателя.
  4. Здравейте колеги! Искам да си купя ауди , което да е с бензинов двигател в диапазона от 2004- 2007 г. Моля да ме посъветвате какъв двигател да търся понеже не съм наясно .
×
×
  • Create New...