Jump to content

ivandimov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7 163hp

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ivandimov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Е 2500 не ми се даваха, ама не съм чак такъв циганин 😅. Иначе и моето паркомясто за 5 дена стана и то на масларница. Уж смених колата, старата 2005та не цапаше, тая го направи ужас за под седмица...
  2. Оказаха се уплътнение около дюзите, г/д на случаен принцип различни уплътнения се бяха късали. Имаше една на обратната нафта, една която е м/у капака и дюзата, една на дюзодържача. Сменихме на 6те дюзи всичко което е от гума + дифтунгите и спряха течовете. Цена не мога да обява, защото брат ми я прави, но частите струваха около 300лв и процедурата отнема около 3-4 часа.
  3. Цапало е двигателя преди време, сега петна оставям като БМВ. Не е от V-то, гледано е, сухо е. Има масло горе около дюзите от пасажерския край. От другия няма. Съмнението е точно в уплътнения + дифтунги на дюзата. Отидох в Друмник, с тях спряхме да смятаме като минаха 2000лв. Които няма как да им дам, ако реално проблема са уплътненията, които комплект струва 30-40лв. Казаха ми сваляне и качване на дюзи отнемало 8 часа и само за труд било 650лв. ТРЯБВАЛО да сменят и капаците, не бяха стигнали до края като ги спрях на 2100лв. Утре ще я правят в друг сервиз и ще пиша как е минало.
  4. Здравейте, нов собственик съм (от този понеделник) 3.0 TDI 218hp 2017 година. Предишния собствеинк в Австрия с каза, че има теч на масло от уплътнения на дюзи/дифтунги. Въпросът ми е някой правил ли го е този ремонт? Наложи ли се да се сменят капаци? Калко рубли беше цялата операция? Посетих 2 VAG сервиза и ми обяхи цени от +2000лв което ми се стори меко казано преувеличено.
  5. Здравейте, нов съм във форума. Спрях се на въпросната кола, до края на седмицата ще я закараме на преглед в overdrive, но днес като се чух с тях ми казаха, че те не могат да извършат проверка на VIN-a на кола преди 2016та година. Та въпроса ми е къде мога да направя такава проверка, сайтовете които намирам са 100% скам (не търся безплатна проверка). Също приемам съвети ако има нещо за което трябва да гледам
×
×
  • Create New...