Jump to content

sTronic

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

sTronic's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Какво да ви кажа, набелязах 5 коли които са що годе добре по обява и отидохме с един приятел да ги погледнем. Две от колите, започнаха да миришат на бензин на празен ход и то доста, другата работеше като дизел, четвъртата толкова тресеше, като я запалихме, че ни достраша, изгасихме я и си тръгнахме. Всички до една бяха ръждиви, на едната се бяха постарали да замаскират ръждата но уви. И всички на цена около и над пазарната. Не вярвах, че толкова боклук коли може да има по автосалоните. Обмислям да се откажа от бензинов мотор или най-малкото точно от този TFSI.
  2. Здравейте, след дълго чудене и предишни премеждия, реших следващата ми кола да бъде бензин. Спрял съм се на Ауди А4 Б8 2.0 TFSI задължително комби заради по-големия багажник и по възможност куатро. Разрових се и видях, доста различни мнения относно модификациите на бензина. Но в крайна сметка ще е 2.0 или 1.8 бензин знам, че гори повече от дизела. Искам да попитам при покупка на такъв екземпляр, какво тряба да вземе под внимание. Разбрах, че имат проблем с горежа на масло(някакъв фабричен дефект със сегментите), ако не се реагира навреме (смяна на бутала със сегменти и др.) двигателя можело да се повреди до стойност, че е по-добре да се вземе нов, колко е вярно това само някой по-запознат може да каже. Но единствения начин да се разбере дали гори масло е, като я покарам 1000км. някой, ако се сеща за друг вариант? Как мога да разбера, дали една кола е била наводнявана и впоследствие измита, напудрена и внесена в България? Много ми хареса това ауди, ще ми върши перфектна работа, та съм пред дилема.
×
×
  • Create New...