Jump to content

Stoayn94

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B8

Персонална информация

  • Локация
    Burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Stoayn94's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, От около месец забелязах, че шума в купето при шофиране над 110 км/час на магистрала се е увеличило значително. Шумът наподобява силен страничен вятър, а такъв реално липсва. Преди колата беше добре изолирана от подобен шум дори и при по-високи скорости. Колата е А4 Avant S-Line 2011 година. Потърсих доста теми в интернет, но отговор не успях да намеря. Проверих уплатненията на вратите и багажника - без пукнатини и скъсвания. Вероятно може да има връзка преди няколко месеца кората под двигателя ми не беше добре захваната и отнесе доста стабилно търкане по пътя, при което има малка дупка в нея. Не съм убден, че подобно нещо може да създаде такъв солиден шум в купето. Някой имал ли е подобен проблем и намерил ли е решение на него ? PS Огледалата са от тези с жлебче по периферията и не създават проблем. Благодаря предварително.
  2. Здравейте колеги, преди две седмици колата започна да бъде в постоянен регенраторен режим. Дори и след каране с 3000 оборота цикълът не спираше. От диагностиката излезе "пълен" дпф и съотвенто последва премахване - вклпчително и софтуерно. След като взех колата отново влиза в регенераторен режим.. Това нормално ли е и ще изчезне ли след по-продължително извънградско каране или да търся нов сервиз. Колата е А4 b8 2011 година 170hp
×
×
  • Create New...