Jump to content

RadoS8

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S8 plus

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

RadoS8's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. RadoS8

    Ремап Audi S8 plus

    Здравейте отново, След направеното проучване и разбирането на цената на рево, с точност 2600 лв за 80 коня отгоре и 150 нютона, като се замисля цената не оправдава резултатите или казано по друг начин просто не си заслужава толкова скъп софтуер дори като знам че са правени много проучвания докато се създаде. Имате ли мнения за мапери в София които имат познания и опит с 4.0 мотора ? Говорих с Волен от Овърдрайв, обяви ми 1200 лв и същите очаквани резултати като от Рево. Тези очаквани резултати са с налични катализатори и всичко сток по изпускателната система тъй като този вариянт ме устройва най-много. За момента той ми е фаворит за извършването на процедурата. Какво Ви е мнението за него тъй като няма къде и как да видя какви коли е правил ? Имам още един мапер в списъка, VR perfomance от Русе. Най-вероятно повечето от вас не са го чували. Преди време ми е правил софтуер на 3.0д на е90 и бях доволен от всичко, отново с наличен катализатор и дпф. При него цената е малко по-ниска от Волен, но като дръпна чертата ще излезне същата крайна сума с пътя до там. П.с Няма толкова значение цената колкото пътя и разкарването до него. Резултатите са едно към едно като Рево и при него. П.с 2 Няма нужда от коментари как не трябва да се пестят пари за софтуер при кола с цена 100 к. Всеки си има виждания и вярвам че и вие сте на мнението ,, Не си заслужават 3 бона за 80 коня отгоре при 600 налични” и още повече на кола с такъв потенциал като стокова.
  2. RadoS8

    Ремап Audi S8 plus

    @ma3xa Благодаря за отзива.
  3. RadoS8

    Ремап Audi S8 plus

    @OvivO Към тях се бях насочил преди да създам темата. За REVO дистрибутора за България е D-bros сервиз. За APR са били Овърдрайв и вече не го предлагат от това което разбрах в старите теми на форума. Има ли актуални мнение за сервиза D-bros, как се справят с ремапа ?
  4. RadoS8

    Ремап Audi S8 plus

    @BECKO Благодаря, S8 plus знам че има само от D4 за момента. Колата е 2016 г. Идеи за кой може да бъде тунера ?
  5. RadoS8

    Ремап Audi S8 plus

    Здравейте, Имам S8 plus и имам желание да направя ремап на двигателя stage 1, без да има хардуерна намеса, като премахване на катализатори, резонатори или крайни гърнета. Не съм запознат с актуалните и читави мапери в София който могат да предложат качествен и надежден софтуер за колата. Моля да препоръчате къде според вас е най-добре да се направи софтуер без да имам притеснения през бъдещите километри. Целта ми е качествен ремап, а не толкова да стане 720 коня и 1100 нютона и след 1 година или 15 000 км да отида при майстори за ремонт. Също така искам да попитам по-запознатите с този двигател: 1.Какво е вашето мнение за премахването на катализаторите САМО за Stage 1 ? 2.Задължително ли е да се махнат катализаторите и как ще се получи по-добре, Със премахване или БЕЗ премахнати катализатори ? Като тук отварям скоба и искам да кажа че целя да запазя максимално стоковата генерация тъй като пътувам с колата и не искам да се получи прекалено много шум при дълъг път, т.е не съм привърженик на идеята да ги махна за да вдигна още 30 коня. 3.Имат ли значение катализаторите за температурата на мотора ? Благодаря Ви предварително. Нов съм във форума и мога да съдействам със съвети за колата на хората който имат интерес.
×
×
  • Create New...