Jump to content

NenOFF

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Avant B9 2.0

Персонална информация

  • Локация
    София

NenOFF's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. NenOFF

    Активация на My Audi App

    @D.Stoykov , ще погледна по-късно подробно в колата и ще върна коментар.
  2. NenOFF

    Активация на My Audi App

    Значи това нещо key user agreement не изисква код - не това. Този номер не активира приложението. Оказа се, че е за навигацията. Черната табелка с кода Audi Connect я нямам... Значи трябва да посетя Порше София, щъ нещъ... @BECKO , имам само едно юсб, на което пише "само зареждане". За да изкарам CarPlay трябва да сменя този модул.
  3. NenOFF

    Активация на My Audi App

    @D.Stoykov , видях го къде е, но до колкото чета трябва да довърша въвеждането на този номер в колата?
  4. NenOFF

    Активация на My Audi App

    @D.Stoykov , къде е това? Не го откривам. В my.audi.com или в приложението?
  5. NenOFF

    Активация на My Audi App

    @D.Stoykov , намерих табелката с номера, за която спомена по-горе. Не откривам как да активирам приложението с нея. Може ли дадеш малко насоки?
  6. NenOFF

    Активация на My Audi App

    @BECKO , колата ми е преди фейса и нямам опция за CarPlay / Android Auto. @D.Stoykov , да и на мен ми излиза cubic telecom. Не знам защо съм заблудил, че е преносимата сим карта. Ще отида до представителството и дано ми свършат работа с активацията на приложението.
  7. NenOFF

    Активация на My Audi App

    @D.Stoykov , благодаря ти за подробната информация. Ще потърся въпросната "табелка" при документите. Въпрос - трябва ли да съм с издадена сим карта от БГ, за да ползвам услугите по навигацията (в момента стои сим картата от първия ползвател в Германия)? На мерцедесМе е страшно лесно - в приложението ги има всички услуги с цени и опция за закупуване.
  8. Според мен работят супер! Въпрос на вкус, разбира се.
  9. NenOFF

    Активация на My Audi App

    Хм, не се бях замислял дали това е възможно. Ще потърся. Благодаря!
  10. NenOFF

    Активация на My Audi App

    Гласовите команди на английски + улици на български = абсолютен кошмар. Колкото и да ми е добър английският (писмено), то произношението ми въобще не звучи native.
  11. Здравейте, колеги! Темата я създавам с цел да покажа как се активират автоматични дълги или high beam assist на Ауди А4 В9 с xenon (не важи за led фарове), използвайки OBD11 с Pro лиценз. Методът е тестван лично върху моя автомобил, като процесът е 100% обратим.
  12. NenOFF

    Активация на My Audi App

    Здравейте отново! Колата е европейска, закупена от Германия. То е ясно, че трябва да отида намясто. Когато казах, че не мога да се свържа с тях е, защото искам да ги питам първо дали са наясно как става. Преди време се бе случвало да ходя до Порше София Запад за части и момчетата от отдел "сервиз" бяха крайно некомпетентни, да не говорим за държанието (въобще не изглеждаше професионално). Причината да искам активация на приложението е, защото ми е крайно неудобно да въвеждам адресите с джойстика. Предполагам (все пак още не съм го пробвал), че мога да го правя през приложението (поне в mercedesMe е така и е супер удобно).
  13. Здравейте, колеги! Изтеглих си приложението My Audi app и следвах инструкциите за регистрация. Последната стъпка (съвсем очаквано) е потвърждение, че аз съм собственика на автомобила. От сумати време се опитвам да се свържа с Порше София, но без успех нито по имейл, нито по телефон. Някой от вас активирал ли си е приложението, къде и взеха ли ви пари за това? Благодаря предварително на всички отзовали се!
×
×
  • Create New...