Jump to content

benny

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    N/A

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

benny's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за перспективата. Иска ми се да пробвам по-мощния двигател от 190 к.с., та дори и като твоя от 252 к.с. преди да реша. Без база за сравнение е трудно. Този модел е сравнително оскъден от към екстри - няма Android Auto/Apple CarPlay, както и камера за паркиране. Казаха ми, че CarPlay може да се инсталира. Съжалявам, че не пробвах озвучаването в колата, това е важно. Беше много комфортна за каране обаче, това най ми хареса.
  2. Здравейте, Направих тест драйв на това Ауди А4 - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11696926564309003&slink=uxwyd0 Автомобилът ми хареса. При 4 души в купето имаше прилично ускорение (можеше и по-добре) и чудесна стабилност на пътя. Недостатъци за мен бяха, че няма Apple CarPlay, но ми казаха, че може да се инсталира. Също така няма камера за задно виждане, а само сензори за паркиране. Иначе комбинираният разход на бордовия компютър показа 7.5 литра, което бе приятна изненада. Не съм шофирал Ауди досега и нямам добра база за сравнение. Смятате ли, че това е добър екземпляр? Има ли съществена разлика с 2-литровия двигател на 190 к.с.? Ще бъда много благодарен, ако споделите мнение.
×
×
  • Create New...