Jump to content

Румен Хаджиев

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 b8 2.0 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Mario1Kevin1

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Румен Хаджиев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Диагностиката нищо не показваше-Vag com,затова толкова време се лутах и не можах да открия проблема!
  2. Проблемът е решен!!! Беше заминала буксата на помощната помпа, дето е до горивният филтър - отдясно горе доло под дясната предна седалка се пада. След подмяна на кабелите и буксата колата запали и работи перфектно. Благодаря за помощта!!
  3. Колеги поръчах camshaft sensor но се съмнявам дали ще ми свърши работа - краят му е четвъртият а на оригиналния е заоблен - дали това ще окаже влияние, иначе всичко е почти еднакво. На новия на някои сайтове пише че е за ауди б7 на други пише и Б8 и сега се чудя какво да го правя - разглобяването е адски много ако не стане! Иначе номерът е същия само последната буква се различава Е е на новия, Д на старият! 036906433 Е---036906433D
  4. Здравейте! Да ви разкажа накратко за моя проблем - колата от около 4 години правеше проблем - неиска да пали и след дълго въртене на стартер запалваше и после никакъв проблем, работи идеално. Това го правеше по 2, 3 пъти на година независимо от атмосферните условия! От около 5 месеца започна да гасне и в движение и после трудно пали но запали ли работи като чели нищо не се е случило! Така до вчера - колата изгасна в движение, след няколко опита запали но още в първите 5 секунди и веднага гасне, светна чека и реотаните на таблото мигаха и повече не можа да запали, стартер върти но не пали! Диагностиката не показва грешки!
  5. Здравей колега, оправи ли проблема с колата? Аз имам същия проблем на моето ауди а4 Б8 тди 143 кс.
×
×
  • Create New...