Jump to content

vulturee

Members
  • Мнения

    75
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

vulturee's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нова цена за касетофона с excarlink = 200лв 2. ВЪВ ВСЯКА ОБЯВА ДА ИМА ОСТАВЕНИ ДАННИ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА: МЕЙЛ, ТЕЛЕФОН!
  2. Това е касетофона. Мисля, че е BOSE ама е разкодиран и не изписва първоначелен надпис. Ако те интересува още нещо питай.
  3. Продавам оригинален радиокасетофон с управление на чейнджър в комплект с excarlink. Цена 300лв.
  4. Продавам две автоматични скоростни кутии и полуоски към тях за Ауди А4 1998г. Кутиите са DMX четирискоростни. И двете имат проблеми, но са с работещи помпи, едната е с нови дискове, имам и една турбина, а най вероятно има и други здрави неща за които ако попитате мога да отговоря. При интерес на лични пък ще се разберем нещо.
  5. Трябва да гледаш на скорост над 2500-3000 оборота
  6. А да си забелязал да пуши повече?
  7. Кутията е DMX. И аз имам същата кола и кутия. Тук във форума съм писал. Та накрая стигнах до кутия втора употреба за 700лв . Моята кола дойде на ход от германия и се оказа че ми е пробит радиатора и маслото отива във антифриза. Смених радиатор, после я отвориха и смениха едни дискове, които били съединителя, след това и хидроразпределител ссмениха, че нещеше да поема сама като включиш на D, почистваха и логиката и накрая я събраха. Всичко беше добре освен ритането от втора към трета. И с новата кутия пак го има. Сега съм на път да купя нова логика, щото то друго не остана.намерих я за 1400лв със замяна. Ако помисля още малко може дасложа и ръчна, че ми писна май вече. Така и разхода в града е малко кофти.
  8. Работи идеално. Аз съм с такова. Схемата е в комплекта. Монтажа е елементарен. Аз имах монтирано стойка за Сименс. Свалих жабката и го открих монтирано най долу под централната конзола, извадих го и на негово място поставих Парота. От там един кабел от комплекта влиза в касетофона, а в другия свободен влиза буксата която преди това е била в касетофона. Има едно кабелче което е обяснено къде трябва да се свърже за да изпише PHONE когато те търсят или избираш. Аз пробвах първо с микрофона на оригиналното хендсфри, но се оказа че има много смущения и прекарах новия. Микрофона пуснах по едни кабели, които минават зад жабката, после без да свалям тапицерията на колонката само подпъхнах кабелчето и от там зад сенника до пластмасата за централнито огледало и това е всичко.
  9. А колата да не е автоматик? Ипри мен имаше масло в антифриза но беше от скоростната кутия.
  10. Каква точно е кутията? И какъв е двигателя?
×
×
  • Create New...