Jump to content

Audi_a

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    nikakuv

Audi_a's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да се завърна в темата с един въпрос леко встрани Ами какво ви е мнението за А6 95' Ц4 ли как се водят? Те по ли са на на сметка от Б5?
  2. Кои автокъщи са за препоръчване в такъв случай? Аз за тия от типа Горубляне, Дупница и прочие съм чувал че не са за хвалене, но явно има доста като тях.
  3. Интересно, не малко хора са се включили в темата, за което съм благодарен. Аз лично след тази тема и след като пратих баща ми да обиколи разни автокъщи из Плевен и региона, съм на път да се насоча към нещо по икономично от А4. Друг е въпроса че автокъщите са заринати с разни "коли в уникално добро състояние" и реални километри под 200 000. Между другото някой от вас случайно да знае колко време може да се кара с немски номера извън Германия? Понеже обмислям варианта да отскоча до там за някое возило и на лято да я регистрирам в Бг.
  4. Извинявам се че ползвам темата ти колега, само да питам наистина ли почти всички от форума предпочитат Куатрото (било то а6 или а4). Не е ли малко точещо като разходи.
  5. Човек с пари си явно Аз не съм казал какъв процент от запасите си ще давам просто съм си наумил някакъв лимит.
  6. Между другото гледах из интернет от мобиле.бг масови цени между 5000 и 6000 лв на модела до 99', това как ви звучи?
  7. Това се опитвам да си изясням, какво мога да си позволя
  8. Гледам темата доста се е разляла А как смятате ако вложа 6 бона ж Б5 дали ще е кадърно в смисъл да се вземе за 5 и за още 1000 лв да се пипне каквото има да се оправя?
  9. Здравейте! Наканил съм се да си купувам кола и понеже съм карал преди година ауди 80 б3 136к.с. назаем и колата много ме впечатли като комфорт и изпълнение, сега съм вдигнал мерника на нещо от същия клас но с по-слаб двигател и по-ново. След оглед на обяви и преложения в България (понеже нямам време да патувам до Германия, нито човек там) съм набелязал няколко Б4-ки от ценовия диапазон 3500-4500 лв, но баща ми взе че ми даде някакъв акъл да огледам и А4 (имало ги на сходни цени). Искам да уточня, че колата няма да се кара често на големи разстояния (по често из града който е със спокоен трафик и от време на време междуградско до 100 км. дистанция). Не си падам състезател въпреки че съм на 21, така че нещо надежно и икономично (ако това не звучи прекалено оптимистично) би ме зарадвало. Въпросите ми са: Звучи ли разумно покупка от типа А4 97-98' комби за 4500-5000лв, да не се окаже с допълнителни разходи за още 1000-2000 лв? По-евтина ли е и до колко поддръжката на Б4 94'-95' от тази на А4 и до колко. За гореспоменатото каране кои мотори са за препоръчване (на А4 само бензиновите гледам). Благодаря за съветите и се извинявам ако съм подразнил някой с аматьорската си тема и ако повтарям нещо изчерпано! П.С. четох разни теми но бяха от преди 2-3 години а цените се попромениха за това време а и сега е криза може да се е посвил пазара..
  10. Искаш да кажеш,че 5 бона са много за такава кола ли? Аз лично съм малко мнителен към кола карана в бг...
  11. Здравейте! Току що се регистрирах във форума и имам няколко въпроса към притежателите на ауди 80 по специално Б4. Гледам в mobile.de за кум 2-2и 500 евро има на по 100тина к км.Как ви се струва това нормална цена ли е? А цените на частите как са? Предполагам като за застаряващ модел няма да са на кой знае какви цени но все пак... И се чудя също автоматика (2.0Е 115 коня) дали гори кой знае колко ? Благодаря предварително
×
×
  • Create New...