Jump to content

electro

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди 80 Б4

electro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. electro

    Подмяна на салона

    И аз искам да го сменя, макар че само шофьорската седалка не е добре. Какво каза тапицера??? Колко ще иска за труд?
  2. Благодаря, страхотни сте! Още днес ще потърся, защото наистина без филтър е много гадно, всякакви шушки в купето. Отделно, през два дена - или аз с парцала, или в автомивката, защото влиза много прах. А е нетърпимо - красива кола, ала мръсна. ами какъв е този филтър? Марка?
  3. Много благодаря за информацията! Този адаптор за филтър какъв е и може ли наистина да помоля за номера, за да го търся? И отново благодаря за отзивчивостта!
  4. Колеги, искам да ви попитам - има ли филтър за климатика на Б4? След обиколки по авто-магазини, се оказа, че няма за тоя модел!!! И ме съветват да сложа дамски чорапогащник, или някаква марля .... Ама не ми звучи добре.
  5. да - 600 лева не ми се дават за ремонт, ето - днес ми потвърдиха тая цена, работели с хубави части, затова Аз съм от Благоевград. Всъщност ми казаха и че е рисковано да се ремонтира, малко били добрите майстори. Един познат ми разказа неговата одисея - ремонтирали му скоростната, после като включел първа, тръгвал назад!!!! Накрая си купил друга втора употреба. По-добре някоя друга скоростна, с уговорката, че ако не е добра, я връщаме. За съединителя - твърд е. Сигурно са прави майсторите. Карам тази Б4 от 3 години, навъртях й над 50 хиляди км. Като го отпускам педала, колата издава някакъв звук, подобен на прищракване. Съвсем леко е, но го има. АА не, на втора не мога да вдигна 100 , освен ако не я изпиля до дупка. На трета - без проблеми и до 120. Прочетох някъде твое изказване, че вашата скорстна кутия е виела дори и на изключено от скорост??? Защо, не си представях, че е възможно?!
  6. Добре, ама дано не е с дълги скорости. Майстора казва да сменя и съединителя, защото щом скоростната кутия е за смяна, значи и той е разбит. Изобщо за мойта Б4 ще има голям коледен подарък
  7. Не знам какви са тези цени, но на мен ми дават оферта за лагери по 100 лева били три от тях, т. е. ремонт и труд - около 600 лева. Намерих и оферта за скоростна кутия-втора употреба за моя тип двигател - бензин, 2000 кубика - на цена 250, и труд - 50 лева, общо 300. Има голяма разлика в цената, но кое е по-добро за колата???
  8. Проверих го онзи ден. Надявах се проблема да е в него, но уви - оказа се, че лагерите в самата скоростна кутия не са наред. Та ми предлагат да я отварят и ремонтират, или да си взема друга - втора употреба. За съжаление нова не е уместно да обсъждам, защото ми казаха, че струвала колкото половината кола.
  9. Здравейте, напоследък скоростната кутия вие, особено на трета скорост. Какво препоръчвате - смяна или ремонт на тази?
×
×
  • Create New...