Jump to content

george135

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди80

george135's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Смених маслото и филтъра.Маслото е Valvoline 10w40,а филтъра е Filtron.Колата е ауди80,1.8 карбуратор-12.1989г.
  2. Колеги преди 2дена смених масло и сега датчика до масления филтър е омаслен.Не знам дали е от него или тече от филтъра.За какво е този датчик?Да го сменям ли?
  3. Здравейте колеги!Скъса ми се жилото за отваряне на шофьорската врата.Купих ново от "AUTO+"за 18лева ,сложих го,вратата се отваря отвътре и всичко е чудесно.Вечерта решавам да заключа колата и хоп изненада-завъртам да заключа ,а вратата се отваря.Колата е ауди80 1.8S 1989г. Сложих скъсаното жило -няма проблем вратата се заключва.Сега съм със старото и не знам какво да правя.Моля Ви,дайте ми съвет!Аудито има централно.Благодаря!
  4. george135

    'БЛОК'

    Здравей,колега!Колата е ауди80 ,1.8,карбуратор.Колата е внос от Италия и купето и окачването са #1.Двигателят "по думите на майстора"не се знае колко ще изкара.Той каза,че проблема е в"блока" бил много ръждясъл,гарнитурата не ляга както трябва,колата е стояла много и е карана с вода.Сменил е маслообирачи и каза ,че въпреки това ще губи масло заради изнисени цилиндри.Смяната на блока не било проблем,проблема идвал от документите и КАТ.
  5. george135

    'БЛОК'

    Бил износен и гарнитурата не лягала както трябва.Също така правил някаква тапа и имало много ръжда.Досега не бил виждал такова нещо!
  6. Здравейте колеги,колата грееше,нямаше парно и хвърляше водата.Майстора смени гарнитура и сега всичко е перфектно!? Той обаче ме посъветва да я продам,защото 'блокът' бил много зле.Какво да правя?Някакви съвети?
  7. george135

    гуми

    здравейте!в момента съм с 175/70/14,мога ли да сложа 185/65/14?
  8. george135

    Ауди 80 Прегрява

    Здравей колега!Имам същият проблем като твоя.Смених 3 термостата и проблема остава-на място всичко е наред,а в движение стига 110градуса,долният маркуч е студен и от казанчето кипи. В момента сменям гарнитура, ако има подобрение ще ти пиша!
  9. имам я от 2 седмици. каръл съм най-много 100км. нямам никакви наблюдения. майстора цял живот е монтъор,съсед ми е. жената е бясна....
  10. здравейте колеги! сменям вече 3 термостат и вече не знам какво да правя.и в трита случая се повтаря едно и също-отначало всичко е наред термостатът отваря ,държи температура между 87-92 градуса и после всичко отива по дяволите!стига температура до 110-115 градуса,долният маркуч е студен,перката не включва,вътре духа студено,от капачката излиза по малко антифриз.отчаян съм. сега сте вие?/маисторът каза че гарнитурата е добре/
  11. колеги за много години! днес хвърлих водата . а сега?
  12. Здравейте, колеги.Смених си стария термостат,промих охладителната система и я заредих с антифриз Валволин. Сега колата работи при температура от 88-92/93/ градуса.Това нормално ли е?Да не я прегрея?
  13. Искам да благодаря на всички и да Ви пожелая весело посрещане на празниците! Промих си радиатора на парното и всичко е ОК!
×
×
  • Create New...