Jump to content

SNAKE

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно SNAKE

  • Рожден ден 15.05.1981

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8 20V

Персонална информация

  • Локация
    Ямбол

SNAKE's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. SNAKE

    Помощ за Ауди а4

    Ами нещо телефон имаш ли му на този човек от Веселиново
  2. SNAKE

    Помощ за Ауди а4

    Абе какво да ти говоря,колко разбира незнам ама да се занимаваш с него си е чиста загуба на време,имам чувството че си мисли че ми прави услуга пук аз си плащам колкото каже,така че за мен той не е вариант вече само че се чудя каде да ида вече.
  3. SNAKE

    Помощ за Ауди а4

    Взех го но майстора който обеща да ми го сложи ме мутае сумати време и не мога да го чакам повече,някой знае ли как мога аз да го инсталирам това чудо или някой друг майстор в Ямбол освен този на технополис.
  4. SNAKE

    Помощ за Ауди а4

    Да наистина имаха,благодаря за информацията и съветите да сте живи и здрави,взех го за 20 лв
  5. SNAKE

    Помощ за Ауди а4

    Ходих ама то трябва колата да е с борд за да го има а аз все попадам на такива дет нямат аз все пак съм от ямбол и тук няма кой знае колко такива аудита,но пак ще поразпитам ,мерси за съвета
  6. SNAKE

    Помощ за Ауди а4

    Ей жив да си приятел,ся почвам да го търся Обаче в български сайтове никаде не го намирам имате ли някаква идея каде може да го имат Елиткар,Ауто+ или?
  7. SNAKE

    Помощ за Ауди а4

    Здравейте имам следния проблем,става дума за Ауди 4 Б5 1997г,направих тази машинация да си сменя таблото с такова с целия фис дисплей,беше голяма играчка голямо пренареждане на кабели и ръчки но долу горе го нагласихме,но човека който ми го сменя ми каза да си намеря някакав bilb check modul или нещо такова каза ,служело за да ми показва за спирачките,за изгоряла крушка и незнам още за какво си,само че никаде не го намирам тва нещо прерових сумати нещи из интернет но не го намирам ако някой може да ми помогне какво точно е това и от каде да го намеря ще съм много благодарен.
  8. SNAKE

    Табло A4 B5

    Ами според теб дали съм чувал,ай намери ми темата за моя проблем и ще те черпя бира
  9. SNAKE

    Табло A4 B5

    Здравейте,искам да попитам следния въпрос,колата ми е Ауди А4 1997 г. и имам проблем с таблото без фис е,смятам да го сменя и си намерих такова от 2000г с фис и е с аналогов часовник.Интересува ме има ли някакав начин да го пригодя да работи със смяна на пиновете ,буксите и трябва да сменя и лостчето на чистачките какво трябва да взема като за моя модел или за 2000г щото гледам имат разлика в буксите.
  10. SNAKE

    а4 1.8 20V не завива

    аз лично го видях но си помислих че ще искара
  11. SNAKE

    а4 1.8 20V не завива

    да ви кажа нито ми изгазна колата нито ми светна лампата на акомулатора,на всичкото отгоре смених ремака и отидох пак да я погоня на една писта при 200км пак скъсах новия ремак,и чак тогасва видях че оптяжния механизъм се искривил и затова ми къса ремаците,скоро ще го сменя и него и да видим тогава кой ще ме спре да излетя,гравитацията
  12. корите отзад между задното стъкло и вратата ,сустояние и цена
  13. здравей колега,аз съм дето взех сенниците,интересува ме имаш ли задните кори отзад между задното стъкло и вратата и ако да каква им е цената сущо и цената на третия стоп за тея кори става дума
  14. SNAKE

    а4 1.8 20V не завива

    пда открих проблема ,скъсан пистов ремак
×
×
  • Create New...