Jump to content

tisho.atl

Members
  • Мнения

    242
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от tisho.atl

  1. Колега,  Sport black edition означава, че е черна решетката само /355 Е/ или има такъв пакет колата?

    Точно такава си търся и ще е " black on black" или SEP.  Коя година е колата?

    Sport Edition Plus пробвах вече, но Sport Black Edition не ми говори нищо.

    Да се счита за UP.

  2. Якооооооооооо ... 

    Сегашната я пускам един цикъл с малко Доместос и на колкото може градуси ... 

    Ама кожната каза заради малкия с течен прах и някакъв масонски такъв за аха 30 лв  :hilezh:  :nixweiss:  :stupid:

     

    Колега, има препарати в ДМ точно за да убиват евентуалните микроби и да дезинфекцират. Струват до около 8 лв и се слагат на мястото на омекотителя. 30 лв са много.

     

    http://www.hygi.de/image,97903.html

  3. Нали знаеш вица за Голфа и Бугатито на светофара,  така е и с Миле в БГ,  нещо не ги ползват масово тези перални тук, значи не ги бива . :hilezh:

     

    Да стравняваваш Бугати за 1000000 Eur /нещо немислимо за 99% от хората/ с голф за 5000лв и пералня за 1000 Eur с други такива за 400 Eur e тъпо или не?  Колко пъти е разликата в единния и другия пример сметна ли ? Или в БГ си масон, ако имаш пералня за 1000 Евро  :flehan: ? 

     

    Иначе Мийлето е хай-хубаво няма спор, но легендите са малко преувеличени. 

    Колегата да взема тази която му е на сърце с инверторен мотор и най-дълга гаранция. Като се счупи друга и т.н.

  4. Прал ли си се някога с такава пералня ? Защото аз си донесох същия прах и омекотител и нямаше нищо общо, от какво е освен водата и от пералнята

     

    Имаме Мийле вече 3та година, слагаме какви ли не гелове, прахове, омекотители и т.н.  Уаннаби ефекта, който описа е пълна глупост.

     

    Откъде иначе ще имам база за сравнение? Като прочета смешките и самозалъгванията за домашни електроуреди и винаги ми става едно смешно. Ама няма лошо да се изхвърляш, ние обикновенните хора само сме се снимали с великото Мийле.

  5. Едит: моя грешка http://www.technopolis.bg/bg/Coffee-grinders/Coffee-grinder-DELONGHI-KG-79/p/823994говорих за това делонги със степените, ама съм пейстнал боша, който става за пудра захар да си правиш само :D :D :D

     

    Точно този вид мелачки са много добър избор заради начина на мелене на кафето. Другият вид с ножчетата стават, но от триенето със зърната се нагряват много бързо и така смляното кафе си променя вкуса заради високата температура.

  6. В Германия разбрах какво е перфектно изпрани дрехи които и след втория усърдно работен ден все още си миришиха на омекотител и това бе не заради препаратите с които се прах, а заради страшното Miele.

     

    Направо като изпереш в Мийлето дрехите повече не се цапат повече  :steinigung:

  7. Здравейте, бих искал да се допитам до вашето мнение относно това Audi :http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11443035606089015&slink=at0rra. Знам,че по снимките не може да се прецени точно ,но ще бъда благодарен да чуя какво мислите.

     

    Възрастен господин го е карал този милионник с червен салон. Само като видиш табелката за маслото, намерена на паркинг и ти става ясно за какво става дума. Незнам как има пълнолетни хора да се вържат на такива глупости. Тази е за горубленската тема.

  8. Пичуе, моето саеко сдаде багажа. Спря му водата. Нещо се запуши и аз не разбрах какво стана, но вода не излиза. Има ли някакви препарати или трябва да се отваря?

     

    Sky, пробвай това. Работи перфектно.

     

    http://www.amazon.de/Saeco-Entkalker-Konzentrat-Kaffeemaschine-Espressomaschine/dp/B0015I0K1A

  9. И целият Германски народ работи на минимум 40 км в посока от работа ли?Аз имам 4 семейства приятели от по над 15 год,като градове Мюнхен,Берлин,Хамбург и Кил,като последният се води малък град.Нито едно от семействата не ползва кола за да стигне до работа,а се возят на градски транспорт поради няколко причини според тях:по-бързо,по-евтино,точно движение и уредени маршрути.Единият даже няма кола,а за семейни почивки ползва рента кар.Семейството,живеещо в Кил /90км до Хамбург/  минава около 50км на седмица ако нямат планове за почивка извън града.В редки случаи,когато имат работа ходят до Хамбург с влак,заради трафика и трудното паркиране там.За тези последните знам на 100% понеже това ми е първа братовчедка и съм и бил на гости доста пъти.Верно,още нямат деца,може това малко да промени ситуацията им,но има доста хора като тях с малък пробег на седмица.година или както и да се смята.Но тези хора искат доста високи цени за продаваните от тях автомобили.

     

    Пак някакви стринки , братовчеди и т.н. Всеки ден човек научава нещо ново нали?

     

    Ето ти отговора:

     

    Heute verlassen 60 Prozent der sozialversicherungspflichtig Beschäftigten ihre Gemeindegrenze, um zu arbeiten – in Deutschland sind das über 17 Millionen Menschen.

  10. Пич, пишеш някакви дълги постове, които нямат място тук, а и като гледам си разсъждаваш на теми, които никого не го интересуват, пък и май не си особено запознат.

     

     

     

    Другото, което изпускаш, е че пак в същите западни места масово колите минали 200 000 км се считат за стари и нерентабилни за ремонтиране и поддържане и се сменят с нови. Съответно ги возим ние, но с леко променени километражи.

     

    Казал си го много точно Алекс. Колегата си няма представа как и колко се пътува, но като всеки разбирач се изказва със 100 реда глупости, напълно неподготвен. Аз минавам по около 40000км на година, работя на 42км от дома ми. Прибирам се 1 път до БГ с колата и 2 летя, че фесовете много пречат лятото. С малки разходки в съботите км се натрупват неусетно. Имам приятели и колеги, правещи без проблем по 55-60К на година. 

    Дано колегата намери това което търси.

  11. Афтърмаркет колега, А4 олроуд не е с въздушно и няма нищо сложно да се направи . Както съм написал ,може да си е А4 с визия на олроуд.

     

    Преди време изпратих запитване колко струва т.н. "умбау" на обикновенна А4 Б8. Цената беше около 2400 евро, това без окачването, само външен вид. Незнам колко е сложно, но според мен няма смисъл.

  12. Колега какво означава да попадне на Мюмюн, Сабри или други подобни? В обявата си пише анбиетер.... ако не ти хареса името просто я прескачаш, ако ти се стори добре звъниш говорите и така. Масово пробитите от каране коли се предлагат от араби и източноевропейци, но това не значи че няма и други коли. Там обаче цените са други и тънкажниците сбюджет достатъчен за придобиване на първите 5 обяви от мобиле.де мрънкат.

  13. Бензиновата пише, че е удряна и ремонтирана.

     

    Дизеловата е от Swoboda Auto и без ТЮВ. Ако си готов да дадеш 30К, нека колата поне да е с тюв и да не е от турци, араби, руснаци и други субекти.

  14.  В Германия не съм попадал на хубаво кафе, масово се предлага шварц и пълнят чашите до ръба с тази чорбица. Иначе има интересен асортимент, но няма традиции в еспресото.

     

     

    _Koko_ и тук има хубави кафета въпрос на вкус.

    Иначе сутрин пием Лаваца, купих си керамична машинка и си меля 2 пъти на седмица.

    Като свърши си купуваме illy смляно.

    Musetti и Dallmayr също ми харесват.

    Не видях колко ти е бюджета, но аз бих си взел Jura. Кафето е въпрос на вкус.

  15. Това е информация от продавач- консултант в Appel Store Oberkassel, човекът със сигурност си има идея при положение, че по улиците в DE , почти не можеш видя телефон различен от iPhone, без значение генерацията

     

    Колега Apple Store няма в Оберкасел ;)

    Застраховките варират от 8 до 19.99 Е на месец. Като цяло не си заслужава.

    NMM пробвай DUDEN приятен е за употреба.

  16. Да го пиехте това масло нямаше да му се чудите толкова :eusa_shifty:

     По темата. Купувал съм 2 пъти масло от ибей.де castrol 5w30 Edge /Lonlife/ и на предишните ми 2 коли от БГ друг вид /10W40/.

    Разлика не намирам никаква, тубите обаче са други :). Колата си върви идеално, шум в двигателя има когато скоростта е голяма.

    Колегата Райно не го познавам дано не ми се обиди / не искам и да го рекламирам, макар и да няма лоша реклама/. Щом като маслото му е проверено и като цяло мненията на потребителите за него са добри ами купувайте от него тогава или от някой с достатъчно позитивни мнения.

    Шест страници приказки за туба малко /100лв цена/. После всеки чувал двигателя, усещал разлика във разхода и вървенето....да го пиехте нямаше да му се чудите толкова :steinigung:

×
×
  • Create New...