Jump to content

tisho.atl

Members
  • Мнения

    242
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    E90

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Düsseldorf, NRW

tisho.atl's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. То е ясно, че 95 % са обиколили екватора х10. Няма как да е друго за тези пари.
  2. Колега, Sport black edition означава, че е черна решетката само /355 Е/ или има такъв пакет колата? Точно такава си търся и ще е " black on black" или SEP. Коя година е колата? Sport Edition Plus пробвах вече, но Sport Black Edition не ми говори нищо. Да се счита за UP.
  3. Колега, има препарати в ДМ точно за да убиват евентуалните микроби и да дезинфекцират. Струват до около 8 лв и се слагат на мястото на омекотителя. 30 лв са много. http://www.hygi.de/image,97903.html
  4. Да стравняваваш Бугати за 1000000 Eur /нещо немислимо за 99% от хората/ с голф за 5000лв и пералня за 1000 Eur с други такива за 400 Eur e тъпо или не? Колко пъти е разликата в единния и другия пример сметна ли ? Или в БГ си масон, ако имаш пералня за 1000 Евро ? Иначе Мийлето е хай-хубаво няма спор, но легендите са малко преувеличени. Колегата да взема тази която му е на сърце с инверторен мотор и най-дълга гаранция. Като се счупи друга и т.н.
  5. Имаме Мийле вече 3та година, слагаме какви ли не гелове, прахове, омекотители и т.н. Уаннаби ефекта, който описа е пълна глупост. Откъде иначе ще имам база за сравнение? Като прочета смешките и самозалъгванията за домашни електроуреди и винаги ми става едно смешно. Ама няма лошо да се изхвърляш, ние обикновенните хора само сме се снимали с великото Мийле.
  6. Точно този вид мелачки са много добър избор заради начина на мелене на кафето. Другият вид с ножчетата стават, но от триенето със зърната се нагряват много бързо и така смляното кафе си променя вкуса заради високата температура.
  7. Направо като изпереш в Мийлето дрехите повече не се цапат повече
  8. Възрастен господин го е карал този милионник с червен салон. Само като видиш табелката за маслото, намерена на паркинг и ти става ясно за какво става дума. Незнам как има пълнолетни хора да се вържат на такива глупости. Тази е за горубленската тема.
  9. Sky, пробвай това. Работи перфектно. http://www.amazon.de/Saeco-Entkalker-Konzentrat-Kaffeemaschine-Espressomaschine/dp/B0015I0K1A
  10. Пак някакви стринки , братовчеди и т.н. Всеки ден човек научава нещо ново нали? Ето ти отговора: Heute verlassen 60 Prozent der sozialversicherungspflichtig Beschäftigten ihre Gemeindegrenze, um zu arbeiten – in Deutschland sind das über 17 Millionen Menschen.
  11. Казал си го много точно Алекс. Колегата си няма представа как и колко се пътува, но като всеки разбирач се изказва със 100 реда глупости, напълно неподготвен. Аз минавам по около 40000км на година, работя на 42км от дома ми. Прибирам се 1 път до БГ с колата и 2 летя, че фесовете много пречат лятото. С малки разходки в съботите км се натрупват неусетно. Имам приятели и колеги, правещи без проблем по 55-60К на година. Дано колегата намери това което търси.
  12. Това сериозно ли или се бъзикаш? Кола на 70 хил. км от БГ търговец.Всички казват, че има такива, но не са ги виждали Цитиране на предходно мнение!
  13. За тази цена си купи истински Allroad и даже ще ти останат пари https://home.mobile.de/GAEWOJAUTOMOBILE#des_210211607 Цитиране на предходно мнение!
  14. Преди време изпратих запитване колко струва т.н. "умбау" на обикновенна А4 Б8. Цената беше около 2400 евро, това без окачването, само външен вид. Незнам колко е сложно, но според мен няма смисъл.
×
×
  • Create New...