Jump to content

redhot

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ford

redhot's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако може някой който е наясно какво означава точно да ми обясни: EXPORTPRES= 18800EURO,-като сме в EU важи ли за Бг тази цена или ДДС-то трябва да го плащам аз, ако я купя от Германия?
  2. Значи Аудито е 2.0TDI-купе, Пасата и той купе 2.0
  3. Понеже съм абсолютен новобранец се извинявам предварително,но ако може да ми кажете или да ми датете линкове за сравнение да кажем : Смяна на адренажен ремък,масло и филтри и други ежедневни неща по подръжката на Ауди А6 и volkswagen passat от последните модели(Trendline,ConfortLine) искам ако е възможно да си направя сметката дали има голямя разлика в цените по подръжката за двете коли
  4. Мисля,че ако се спази всичко написано по-горе и ти си доволен от колата ще е голямя работа- без да ходиш до германия ще я получиш,а ако не ти хареса ще я върнат обратно и няма да плащаш нищо всичко е за тяхна сметка.Искат само адрес и пълно име-нямя банкови сметки-ако ова те притеснява.неразбрах само за колко пари става дума ?
  5. А6 С5 2.5 ТДИ е 120kw (163 kc) Но това не е ли стария модел?Доколкото знам новотоА6(от2004г)няма 2.5 двигател
  6. Сигурен ли си че 2.7 не е акцизен? Доколкото знам до 150 коня няма акциз а 2.7 е132kw=179коня
  7. Благодаря на всички за съветите! Имам приятел който живее на границата между Холандия и Германия мисля да остана околу 10дена и да търся и в двете страни(така си купих първата кола Форд ескорт през 1999година). Единствената екстра на която държа е кожен салон-задължително иначе не ме кефи такава хубава кола а вътре черги Дано да имам късмет,а за 2.0TDI-нарочно съм се спрял на него няма акциз и гори нормално но някои казват,че е малък двигател за това купе(аз карам нормално-не сум съзтезател) вие какво мислите?
  8. Имам намерение да си купя А6-новия модел от2004нагоре Силите ще ми стигнат за 2.0TDI,като гледам в www.mobile.de има доста оферти около 20000ЕU Как мислите дали е реално да се намери наистина А6-2.0около 150 000километра за около 40000лева и дали си заслужава ?
×
×
  • Create New...