Jump to content

nikolaianev

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Nikakuv

nikolaianev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И аз се колебая между Goodyear UG. 7+ и Dunlop WS3D. Коя от тях вози по-меко и има по-слаб шум ?
  2. Да,оба4е 16ките са по тежки ,товарят мотора и влияят сигурно на разхода на гориво.
  3. Blagodaria za saveta.Po otnoshenie na jantite jelesnite sa po nadejdni,no edni novi originalni tazove struvat po4ti kolko aluminievite janti i kato ti otkradnat niakoi kakvo pravim.Za 16 colovite al.janti znam 4e sa po tejki i tovariat motora, osobeno na bair,a i gumite sa po niski i pri normalno oka4vane voziat po tvardo. vozih se na nova A6 s 16ki i vozi po tvardo ot A4,a igumite sa po skapi.Po gore vi napisah sait za ocenka na gumite,Gudiar bie vsi4ki po parametri,edistbeno Mishlena po iznosvane e malko po dobar.
  4. Това е сайт за гуми www.barzgumve.com . Тук може да сравните параметрите на всяка марка гуми. Goodyear бие всички по параметри, само по износване на грайфера е 2.2 спрямо 1.7 за Мишлен. Притеснявам се само за алуминиевите джанти през зимата. Били много чупливи при замръзване. Какво ще кажете ?
  5. Какви зимни гуми бихте препоръчали ? Чувам добри одзиви за Гиславед Евро, тъй като Мишлена не се знае къде се прави, чух вариант за завод в Словения.
  6. Момяета благодаря ви за отговорите. Четох някъде във форума, че алуминиевите джанти се пръскат през зимата от леда и замръзнал сняг.И било опасно за предницата. По-твърда ли е возията на 16 цола джанти от тези на 15 ?
  7. Искам да попитам какво ви е мнението за джанти през зимата за А4 12/2003 ? В момента е с алуминиеви джанти 15 цола. На какви джанти да сложа зимни гуми, железни или алуминиеви ? Или да въртя зимните гуми на сегашните джанти ? Доколкото знам на 16 цола возията е по-твърда, какво ви е мнението ?
  8. Моля препоръчайте ми добър специалист по ръчни скоростни кутии. Скочих в една дупка и ми се скъса ухото на задния кожух на скоростната кутия. Дали да заваря ухото, или да сменя задната част на кожуха ? Дали може да се завари без да се разглабя скоростната кутия ? Казаха ми че при заварката ако не се разглоби може да се прецакат събните колела. А ако се сменя кожуха трябва да се разглоби скоростната кутия и после трудно се напасвала. Какво ще ми препоръчате ?
  9. Колебая се между дизел на Ауди и Опел Вектра. Кой мотор на Ауди е най-добър и не капризен по отношение на нафта ? Тъй като имам възможност да взимам нафта от приятели. Какво ви е мнението за помпа дюза на Ауди ? 1.9 TDi PD, 2.5 TDi 2002г. който не е PD до колкото разбрах или Вектра 2.2 DTi 2003-2004г. ? Коя като ходова част е по-здрава и по-лека за подръжка ?
×
×
  • Create New...