Jump to content

danpro

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L

Персонална информация

  • Локация
    Русе

Контакти

  • Skype
    prodan_prodanov1

danpro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, купувам капачка към скобата за акумулатора носеща предпазителите .
  2. Здравейте, купувам използвана или нова капачка към скобата за акумулатора носеща предпазителите за Ауди А3 1,9TDI 2000 г.
  3. Здравейте, купувам използвана или нова капачка http://john2.snimka.bg/automobiles/a3.850431 http://john2.snimka.bg/automobiles/a3.850431.34724108 http://john2.snimka.bg/automobiles/a3.850431.34724109 http://john2.snimka.bg/automobiles/a3.850431.34724112 към скобата за акумулатора носеща предпазителите за Ауди А3 1,9TDI 2000 г.
  4. Реших проблемът с алармата, сложих нова.
  5. Благодаря.Ще ви информирам какво ще излезне на края :)/> .
  6. Колега Pav31, според мен направих всичко както пишете, но сега и дистанционното, което работеше не може да предвижи бутоите на вратите, а се загуби и звукът на сирената. Премигват само мигачите и толкова. Ще чакам да се затопли времето и може да се оправи. :)/> Един "специалист"вече ми обясни, че алармата е стара и трябва той да ми монтира от неговите, които били много хубави. :D/> :D/> :D/>
  7. Благодаря Ви много. Ше пробвам още утре. Всичко добро Ви желая.
  8. Уважаеми колеги, много се извинявам, че след като прочетох окоро 10-на препоръки в настоящия сайт по аналогични проблеми, не постигнах никакъв услех. По тази причина помествам снимка на дистанционното http://john2.snimka.bg/other/auto.731352, което не работи след като му смених батерията. Имам още едно, което работи нормално след смяна на батерията. Автомобилът е ауди А3 2000г. Предполагам, че процедурата по синхронизацията на дистанционните не е сложна , след като е описана в съответните ръководства за експлоатация. Ако някой е имал подобен проблем и е съпричастен, нека сподели опита си. Препоръката да потърся специалист ми е известна. Очаквам различен от този съвет.
  9. Колега, при мен не се получи - А3 2000г. След като отключих с дистанционното на единия ключ, заключвах и отключвах с другия, но ефект никакъв. Да имаш някаква идея друга.
  10. Здравейте, и за имам проблем със стрелката на термометъра, отскача над 70 гр, след смяна на температурния датчик, паказа както трябва но само една сутрин, на втория ден отново на 70 гр. Следя с интерес отговорите и предложенията по темата. А3, 8L, 2000г. TDI.
  11. Здравейте колеги. От 10-на дена имам Ауди А3 TDI от 2000г с двг. AHF. При стартиране на автомобила няма съобщение за грешки, стрелката на охл. течност оставаше на 60 г и след това се повишаваше до 90 гр. Преди 2 дни след пътуване с колата и оглеждане на двигателя забелязах, че една електрическа връзка се е разединила. Аз я свързах и проверих ефекта като дадох на коктакт. Отново няма съобщение за грешка но показанията температурата на охл. течност станаха 100гр. Стартирах, стрелката показа 80 гр за около 2 сек и отново отиде на 100 гр. След охлаждане на двигателя, при подаване на контакт показанията отиваха на 70 г. Разкачих електрическата връзка с оглед възстановяване на предното положение, но нямаше никакъв ефект. Оказа се, че е била разединена връзката към дебитомера. След замяната на всички консумативи (масла, ремъци ит.н.), диагностиката с компютъра не показа грешки –дебитометъра работи, не се отчита нищо нередовно. В момента електрическата връзка на дебитомера е свързана. Показанията на стрелката на охл. течност бяха около 100 гр, но околната температура беше 32 гр и неможах да преценя ефекта на показанята веднага след техническото обслужване. Тази сутрин при подаване на контакт отново стрелката отскача на 70 гр. Обръщам се към всички за съвет и мнения.
  12. Благоря ти колега, че сподели своите опит и знания. Както изглежда, ще потърся специализирана помощ. Всичко добро ти желая.
  13. Благодаря ти колега за бързия и точен отговор. Смъкнах капачка без много загуби. Имам едно радио Audi beta II, от ауди 80, щекерите станаха, но радиото не свирна, чуваше се само едно писукане, явно се запаметяваха станции, но музика нямаше. Според информацията от интернет, това радио не е кодирано, на на капака пише CODE 010. Това ми е по-малкия проблем,важното е че има щекери, кабели и някакви колонки. Сигурно ще потърся друго радио ако не го оправя. Благодара ти още веднаж.
  14. Може ли някой да ми каже как се сваля декоративната капачна на мястото за радиото?
×
×
  • Create New...