Jump to content

danail_stz

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно danail_stz

  • Рожден ден 25.11.1985

Друго

  • Kaра
    Audi 80 2.0 ABK

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Stara Zagora

danail_stz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. а чисти ли се този филтър или трябва нов щото моята не се опитва да гасне ами направо си гасне.Имам подозрения че един маркуч е спукан и от там влизат мръсотии и запушват филтъра. Извинявам се на колегата че пиша за моите дертове у неговата тема ама нали съм новобранец и викам да не отварям нова за приблизително еднакви проблеми. п.п. уточнявам че моята гасне без да съм и отвивал никви капачки.Просто ей така
  2. Освен това, това е признак, че филтъра на картерните газове не е затлачен. Признак,че е затлачен или че не е затлачен???? И този филтър чисти ли се , сменя ли се, кво се прави? Питам щото май съм със същите симптоми.
  3. [Излезе теста на ADAC Моите Vredestein Sportrac 3 са на 3 място Ти си взел от "особено препоръчителната" категория. Моите са FULDA Carat Progresso - само "препоръчителни" което на мен ми стига като се знам какъв съм състезател иначе зимните са ми някви корморанки дето не им знам модела,обаче пък останах доволен от представянето им в снеговете на Котел на 8 декември.
  4. днес питах и ми казаха че общо ще струва кам 150лв???? Разликата ми се струва голяма.Моля колегите които са минали по този път да пишат.
  5. Здравейте, може ли някой да ми каже колко ще струва демонтаж на ГИ и монтажът му на друга кола(моето Ауди)? Питам щото ми предлагат БРЦ за 500лв но човека иска аз да поема демонтажа от неговата кола,та се чудя дали ще си струва ако е много скъп монтажа и настройкатаи да ми излезе като чисто нов. Който има наблюдения моля да пише! Благодаря!!
  6. Благодаря много за изчерпателната информация колега.Остава само финансовата част на проблема
  7. Май,май маслото е за смяна щото станаха 8000км с тва, ама какво масло да сложа и какъв филтър че ми писна да ме лъготят по сервизите вече
  8. BP 15W40 минерално. Майсторите дето ми сменяха консумативите ми казаха да сложа такова. Биелен лагер???- колко струва ремонта??
  9. няма опастност от някви повреди така ли?
  10. Здравейте,един проблем ме мъчи от известно време и накрая реших да го споделя. Имам 80 B4 2.0 ABK 93г. Когато я запаля сутрин през първите 2-3 секунди се чува едно много гадно тракане което спира веднага след това. Дори нямам идея от къде идва щото докато отворя капака да се поуслушам и спира да трака.Дайте някакъв съвет че съм съвсем бос по тия теми. Благодаря! P.S. Това го прави само сутрин когато е студена.
×
×
  • Create New...