Jump to content

Net_Rider

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Net_Rider

  1. Купувам пластмасата която се слага допълнително при монтирането на СД във Ауди А3 за запълване на празното пространство от преднишния по голям оригинален касетофон. Трябва ми само тази от ляво без държателя за нея (само най - видимата горна част)
  2. Снощи като се прибрах и видях, че до шофьорското място направо е станала локва. От къде може да е дошла тази вода? Дали не е от климатика?
  3. Махнах си тока на колата и ми се кодира радиото! Знам кода, ама не знам как да включа опцията където трябва да се въведе преди половин година знаех, ама сега съм забравил
  4. Кой във Варна може да ми монтира ксенончето до края на седмицата на разумна цена?
  5. Малееееее, то какви неща имало ) супер съм щастлив! )) Благодаря Ви!!!
  6. Купих днес течност, налях я! Първите 25 минути нямаше ефект, но след по продължително каране звука напълно изчезна. Зарадвах се супер много, паркирах и оставих колата около 1 час. След което когато се качих да карам звука се пояи отново дори ми се струваше по зле и на таблото започна да ми мига една червена "!" която ту изчезва ту се появява. ПОМОЩ!
  7. Проверих си хидравличната течност беше под минимума. Някой може ли да ми каже каква точно течност трябва да си купя и колко трябва да налея до махимума или трябва да е до средата някъде ? Благодаря предварително
  8. Имам много неприятен проблем с волана Когато го въртя в едната или в другата посока се чува едно такова средно между виене скърцане и стържене Има моменти в които не се чува, но от известно време насам се чува винаги когато въртя волана Някакви предположения какво може да е ? Ауди а3 1.9 тди 98г.
×
×
  • Create New...