Jump to content

Росен

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 100

Персонална информация

  • Пол
    Male

Росен's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имам проблем със загряването.... Карам 100-тица qattro 2.0 16V, има и газова. Когато явзех имаше малка дупчица на радиатора, смених го и тръгнаха проблеми с охлаждането! На всякъде е вързан както трябва, смених и датчика забелязах, че термостата не ми отваря (долните маркучи са студени) ОК това е ясно, но когато ми загря я загасих (на 92 градуса някъде) и когато стиснах единия маркуч се чу нещо като спукан маркуч и отнего излиза въздух и вода.... (балбукане и съскане и.... нещо такова). Оказа се че идва от към купето. Махнах кората под чистачките там е мотора за климатика и някъде под него има нещо спукано (скъсано) от долу "коритото" се беше напълнило с вода. Въртях се от тук, от там не можах да го разглобя и понеже стана късно така и не разбрах как да стигна до там. Въпроса ми е да не би да трябва от купето да разглабям, за да стигна до там и какво може да е скъсано там? Ще си ходя на вилата, че на дядото "довара" е паднал и иска да го вдигаме, ще се радвам да прочета нещо по въпроса? Да може някой да ме светне и къде е закачен термостата и колко пари е горе долу? Мерси предварително!!!!
  2. Да бе РАДИАТОР извинявам се за правописа Де да го знам бе повече от 100 градуса качи май ще проверя пак и ще пиша мерси!!!!!!!!
  3. Смених си радятора, но когато запалих загря, и не включва перките. Каде стои този датчик? Когато я запалих, загря малко по-бързо от колкото трябва, но после отвори големия кръг и t намаля, после обаче пак загря и мина 90С. Охладих я (и аз не знам как) и искам да попитам някой да ми разясни какво да направя, за да не оставя въздушна възглавница някъде и каде стои датчика за перките. Поне, някъде сервиз, в който да ми направят всичко както трябва!!! (Ауди 100 16в 4х4 95г.)
  4. Росен

    Радиатор

    имам проблем, спуках си радиатора, ама там кадето влиза маркуча от казанчето има някава пластмаса и от там тече яката!!! Та имам въпрос, ако може някой да ме насочи евтин радиатор, че ме плашат с някави 300лв и нагоре.... Мерси предварително (колата е Ауди 100 2.0 16v щар по щар пише че е от 95год.)
×
×
  • Create New...