Jump to content

divak

Members
  • Мнения

    664
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от divak

  1. При теб обаче явно е друго понеже при мен започна веднага след слагането на чипа и се получаваше само в движение.

    Колата стана много пъргава и при ускорение на 3-4 и 5 предавка около 1700-2000 оборота вибрираше цялата.

    Почна едно чудене?! Свалихме чипа сложихме по-слаб. - Пак почти същото.

    И ми казаха, че проблема е в колата:

    Запушени/а дюза - Не; Маховик - Не; Тампони на двг. - Не; Висящ лагер на кардана - Не; Вътрешно каре - Не; :steinigung:

    След като почти година ходене по сервизи и гледане дали е това или не е, ми писна и отидох да ми го махнат. Като човека, който ми го махаше ми каза, че е възможно чипа да изпразва ГНП-то и то да остава без нужното гориво и от там да се мъчи без гориво в най-големия въртящ момент

    Пробвал ли си да я настъпиш на 2-ра скорост? Понеже на мен ми се случи на 2-3 пъти към края преди да махна чипа да я изръчкам на 2-ра м/у два светофара и точно като спирам на 2-рия и колата ми загасва и аз в шах. След 4-5 дълги въртения колата запали и все едно нищо, което потвърждава мнението на човека който ми махна чипа. От тогава никакви проблеми.

    При мен това беше цялата драма по-подробно ;)

  2. Тигърче, приятелю извинявай ако съм те/Ви засегнал с моя коментар комплексарски. :hilezh:

    Дори и да бях с предварително обаждане от друг човек като идвам при вас. Нямам намерение да описвам ситуациите, в които съм изпадал при вас. Достатъчно е изписано преди мен.

  3. Ми на мен ми ги прави една откачалка, маниак на тема говорители. Ама му изгубих координатите.

    Потърси в интернет, аз попаднах на http://www.acousticf.com но нямам никакви впечатления и не мога да препоръчам къде.

  4. И на мен ми предстои смяна на всички дискове и накладки в близките месеци. За сега съм се спрял на EBC с обикновените дискове (не виждам голям смисъл от надупчени / нарязани за обикновена кола при положение, че карам нормално) само за накладките се чудя дали да са обикновени или тези, които са Greenstuff??!

  5. При мен този проблем го имаше когато бях с чипа, след като го махнах си изчезна.

    През това време почнаха да ме размотват по майстори: запушена дюза, демпферен маховик, висящ лагер на кардана,карета, джанти,гуми.......като го махах чипа ми казаха,че може и да оставял помпате без гориво точно в тези обороти....

  6. И аз знам че резервоара е 62литра.Карал съм почти до стрелката да падне на първата чертичка "R" и не мога да събера повече от 57-59 литра до самата капачка като обезвъздушавам с бутончето и си играя 10 минути. Иначе пистолета на зареждане спира 7-8 литра по-рано даже някой път и по-рано. Като го напълня така стрелката стои поне 100-150км 1/1 без да мръдне.

  7. Лятото се занимавах с това и аз бях точно като теб само с колони на предните врати.

    Намерих си кола донор с цялата Босе система (от автоморга) и реших проблема.

    Въпроса,че е много игра.

    Задните кори имат места за колони но нямат отвори ако ги режеш става грозно защото и решетки трябва да търсиш и т.н. Аз си взех такива кори с фабрични отвори и просто ги смених.

    Не знам с какъв касетофон/СД си? При Босе-то касетофона не захранва колоните. Всичко идва от усилвателя(най-вече кабели :) ). При Авант-а усилвателя е вграден в самия буфер и трябва да смениш целия сноп кабели който минава под мокета и да го свържеш както си му е реда(махане на седалки кори(само едната) на багажника и панелите на колоните между вратите,повдигане на мокета от едната страна, намиран не + и – за свързване на усилвателя и още....). При автоморгата на Емо последно бях виждал такъв буфер в калника за Авант + 2 задни колони, но не бяха БОСЕ. И т.н. и т.н. :dance:

  8. Искаше ми се да взема дървена но иглолистната,която ми предложиха ми казаха,че не била мн. хубава. И дървената дограма си иска лакиране на 3-5 години. Това и по-скъпата цена на широколистната ме спряха да взема дървена.

    Саламандър мн. скъп, а и всяка 2ра фирма го предлага....

    На представителството на Шуко се обаждах и те ми дадоха един телефон от там на друг телефон, и от там към някаква фирма, която с малко ретро сайт ама там освен дограма предлагат и курсове по френски език цък :flipoff:

    В нас съм с Кьомерлинг и бях доволен, това и сложих пак, направиха ми и отстъпка като техен клиент (агнесика пласт - един от официалните представители)

×
×
  • Create New...