Jump to content

pap21

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    1090 adventure R

Персонална информация

  • Локация
    Sofia BG

Последни посетители

1440 профилни разглеждания

pap21's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги! Купувам части за ауди 200 комби. Захванах се с един проект и ми трябват ми доста неща, така че който има нещо да ми пише или по телефона +359888552121
  2. Купувам А6 С4 комби, за предпочитане дизел 2.5 без скрити дефекти. Ако е бензин поне 2.6. По възможност да е до 300 хиляди км. Да не е автоматик. За контакти на лични или на тел. 0888552121
  3. Здравейте колеги! От вчера на таблото започна да свети в жълто фар с удивителен знак и стрелки нагоре-надолу. Предполагам, че някой от датчиците на носачите се е скапал, но само предполагам. Може ли това да се е получило от разместване на самия датчик. Тази сутрин забелязах при палене, че само единия фар се движи. Търся мнения от хора, които са имали подобни проблеми Предварително благодаря!
  4. СТИБЕЛ ЕЛТРОН 150л. - ползвам го вече 8 години без забележки! Доколкото си спомням от техниците които го монтираха, при покой /когато не си в къщи няколко дена/ за да поддържа нормална температура на водата около 65 градуса, харчи по 1.2-1.5 кВ/ч. за денонощие. БОШ - скъп хладилник за 2 години три пъти го ремонтираха, а една ел.кана направо я изхвърлих. При бойлерите незнам как са. БЪЛГАРСКИТЕ БОЙЛЕРИ - нямам наблюдения! Дано съм бил полезен!
  5. Колата е готова! Сменихме колянов вал и зъбно колело, нови гарнитури, семеринги, гумички на клапаните /клапаните не беше успяла да ги изкриви/,ремъци, ролки, лагер на съединителя. Вече пали от "половин зъб".
  6. При мен колелото не се закрепва към вала посредством шпонка, а самото колело е засечено - същия засек има и вала. Поради това, че е било хлабаво се беше доста позамазало и оттам беше замазало и засека на вала. Взех ново колело, но при поставянето му на вала имаше много голяма хлабина, а тъй като вала не се обработва термично защото после се чупи много лесно, а колата си я правя за да я карам, а не да я продавам, най-правилното решение на проблема беше да сменим и коляновия вал. Ето го и зъбното колело: A тносно майстора: той ми е приятел и последното нещо което ще направи е да ме прекара!
  7. Колата още е на ремонт. Хлабаво колело на коляновия вал направи куп бели. Сега сменявам колянов вал.
  8. Засега установихме че ремъка е прескочил 2 зъба. Утре сутринта ще го презацепим и ще я пробваме. Ако работи нормално само ще сменим ремъка, но ако продължава да не е добре, майстора каза че най-вероятно има крив клапан. От мен това, утре ще пиша пак.
  9. Здравейте колеги! Днес колата ми направи следното нещо: Докато карах, след тръгването от поредния светофар, колата умря, започна да прекъсва и да тресе,отзад започна да пуши яко и да мирише на нафта. Тази вечер отидох да я прибера с един приятел. Докато ме дърпаше опитах да запаля, но отпред се чуваше много силно тракане и се отказах. Дайте ми съвет какво е възможно да се е повредило и евентуално къде да я карам на майстор./за София/ Предварително благодаря!
  10. 150 ЛВ. ДЖАНТИТЕ , 200 ЛВ. КОМПЛЕКТ С ТАСОВЕТЕ
×
×
  • Create New...