Jump to content

Петър Боюклиев

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Coupe GT 5S

Петър Боюклиев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да, точно така и стори моят приятел (за Асенката става въпрос, Пайо). В Княжево ще му го направят днес-утре. Благодаря на всички! Ех, блазе ви на вас ... Само аз си седя и горестно слушам как работи петака само че... на място, че не мога да оправя моята И нещо нещата сериозно се закучват, та не знам.... С тази нарушена геометрия купен пари ще струва да се оправи качествено. Не дава ли някой цяло купе на GT?
  2. Колеги, Един приятел кара Ауди Купе GT SE от 1985 г., на Б2 основа. Колата е с 2,300 cc петцилиндров мотор и е с автоматична скоростна кутия. Скъса се жилото на скоростната му кутия. Търсил е, но са му казали, че въпросното жило е спряно от производство доста отдавна - през 1990 г. ако не бъркам. Моля ви ако имате представа откъде може да се намери такова да ми кажете. Благодаря много!
  3. Колеги, благодаря и на двамата! За съжаление не съм й правил добри снимки, ама квото имам качвам. Ще нащракам още скоро и ще ги кача. Ако не успея, както Niki001 каза, да намеря фар от Рено, може и от ebay.de да се наложи да го поръчам. Ще разгредам сайта, мерси много!
  4. Колеги, тъй като и аз съм един от вас, надявам се да помогнете ако можете. Удариха ми купето Б2 (Audi Coupe CT 5S, юни 1981 г.). Трябват ми: 1. Преден ляв фар - двусекционен; 2. Преден ляв калник - става и от Audi 80 cc, както и от купе до 1987 г; 3. Предна броня - от тънките със страничните мигачи (жълти); 4. Декоративните рамки около фаровете - и за двата предни фара; 5. Огледало за обратно виждане - откъм шофьорската страна. Моля ви, ако имате нещо от тези части помагайте, че положението не е добре. Търся и други неща за колата, но не са толкова приоритетни. За контакти: peter.boyukliev@gmail.com peter.boyukliev@yrlegal.com
  5. Петър Боюклиев

    Ауди купе?

    а какво точно ти е останало, че аз съвсем скоро се сдобих с едно такова, но ще са необходими доста работи.
×
×
  • Create New...