Jump to content

genkov4336

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    BMW

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

genkov4336's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам Clarion VX401E. 18 FM , 6MW Вграден Bluetooth® iPod® или iPhone® USB(аудио) USB вход отзад 2 AV входа Преден мини жак / заден RCA 2-обхвата EQ Нискочестотен филтър (100 Hz фиксиран) iPod® и iPhone® връзка за безпроблемно възприемане на вашите любими аудио и видеоматериали. За възпроизвеждане на видео е необходим опционен кабел CCA748. Вграден Bluetooth® за разговаряне и слушане на музика със свободни ръце. USB конекторът поддържа също възпроизвеждане на MP3, WMA, както и DiVX файлове. WVGA дигитален LCD панел предлага графика с висока разделителна способност и интуитивна работа със сензорен панел. връзка с iPod и iPhone за безпроблемно възприемане Цена 680лв. Твл. за връзка 0879511566
  2. genkov4336

    AUDi TT

    За мотора да съгласен съм но за окачването не бях сигорен но щом казваш значе работата не сериозна.А относно колегата с новото ТТ -да ти е честито
  3. genkov4336

    AUDi TT

    Здравеите от скоро съм тук и мисля да се кача скоро на AUDI-TT но ме интересува как стои въпроса със потдръжката на такава машина.Става на въпрос за старото ТТ.Интересува ме окачване,ходова част и др.Аз знам че тези машини са с алуминеви купета сигорно ще е голиям проблем с смяната на калници или др.вслучаи че някои задрямал шофиор те чукне.Ако някои има мнение ще се радвам да сподели.Благодаря ви.
  4. genkov4336

    ходова част за А3

    мерси колега защото един познат си взе един пасат 4 пък те нали са с еднакво окачване като на А4 и за това ме интересуваше.И когато ходихме при майсторите да ги сменя ги питах за А3 как стоят нещата и той ми вика еднакви са като на А4(пасат-4).Забравих да питам няма значение от година т.е. от 1996-2001 с еднака ходова част нали??
  5. genkov4336

    ходова част за А3

    Здравеите от няколко месеца съм е този саит с цел да се запозная с повече информация за колите AUDI и наи веяе с модела А3.Искам да попитам за окачването на А3 има ли разлика от това с на А4 защото окачването на А4 знам че е по скъпо за потдръжка имам предвит за шарнири и носачи т.е. ходовата част.Благодаря ви.
×
×
  • Create New...