Jump to content

hami

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Аudi B4 2.0

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    sofia

hami's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега. Искам да те питам имат ли капачките и стават ли за b4 и къде се намират. Благодаря предварително
  2. Колега от къде ги купи нови ? Благодаря
  3. ще направя фестивал не на дрогата .... преди и сега хахаххаха
  4. hami

    За всички от форума с B4

    леле страшни са я някои продава ли си седанчето??????
  5. hami

    B4 2.0 AБТ или AБК на газ

    разбирам и благодаря за мнението
  6. hami

    B4 2.0 AБТ или AБК на газ

    Хайде да не говориме така за цената защото е малко дразнещо! При цена на бензина 2 лева + просто не си заслужава, аз съм свикнал да се качвам на колата за щяло и нещяло а мразя незаслуженото харчене на пари. Мисля че колата трябва да работи за мен а не аз за нея! Готов съм да дам добри пари за Ауди Б4 ако е в добро състояние, но ме интересува коя е по добра!!!!! Затова писах с такова питане коя е по По Гзаовия инжекцион струва от 1200 на горе такаче АБК трябва да е доста по добра за да си заслужи по скъпата газова система. А когато бензина стане левче няма да ме интересува толкова. ( това го пиша за този последния които ми писа че цената ми е била определяща)
  7. Здравейте Интересуваме каква е разликата между АБТ и АБК (съжалявам за глупавия въпрос, но просто не съм се занимавал с ауди досега). Кои от 2-та двигателя е по добър за газ и как се чувства колата с газта? Ако може някой да даде компетентно мнение ще съм много благодарен.
  8. hami

    AUDI B4 1.8/2.0

    Разхода на гориво не ми е критерии!!!! Интересуваме кои от двата двигателя е по надежден и такива разни технически неща.
  9. hami

    AUDI B4 1.8/2.0

    Здравейте Скоро мисля да си купувам Ауди Б4 но незнам с кои двигател е най добре да бъде. Ако не е с газ ще му сложа, но ме интересува кой от двата двигателя е по икономичен. Имам двама познати, единия има Ауди 80 с 1.8 двигател другия има Б4 с 2.0 двигател и климатик, и двамата са с газ но 2.0 дава по малък разход Моля помогнете с мнения и ми кажете за какво да се оглеждам като възможни проблеми. Благодаря ви
×
×
  • Create New...