Jump to content

Pashov

Members
  • Мнения

    133
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Pashov

  1. Досега никой не каза добри думи за тези коли, освен техните собственици, които преди няколко поста нарекоха - "псевдо тарикати".

    Над 60% от пишещите тук дори незнаят кой е с предимство на нерегулирано кръстовище.

    :)

    Изчетох цялата тема от началото до тук и мисля че спор по въпроса просто НЯМА!!! То е очевидно, че този коли нямат място по нашите прекрасни пътища. Всеки който ги защитава просто опитва да оправдае лъскавата и запазена количка, която е взел по на тънкана. :) Само незная колко човешки живота могат да се затрият в дадена ситуация, точно заради яката далавера " да си взема по нова кошница, ама да е и по ефтинийка така, ако може, разбираш ли?" :lol:

  2. С 200км/ч като и дадеш кик-даун,от шеста сваля на четвърта и започва да набира, в смисъл - усещаш ускорението доста приятно.С 240км/ч е на 4000об/мин,с 280 - малко над 5000 , демек не е много шумна.Общо взето магистрален бегач на дълги разстояния

    :flipoff::hilezh::flipoff:

    Осмака винаги е бил най - големия :flipoff:

  3. На хемус 185км/ч по километраж, а на навигацията показваше 179км/ч. Сам в колата, без багаж и други излишни тежести, но на газ и с прецакан катализатор. :respekt: Със сигърност можеше повече, но при наличното движение, прецених че не е добър момента да се правя на състезател :respekt: Така, че къде кво пише по книги и колко вървяло АБК-то и 5ка, не ми дреми, на мен си това ми показваха уредите и не ми дреми :mrgreen:

  4. Там където си ходил е на Слави сервиза и със сигурност си разбират от работата хората. В Ловеч са най - добрите по газовите уредби, ;) ама пак толкова пари за това каре някак си..... :hilezh: не го виждам. Ако има нещо друго пиши да помагам, нали сме градски :hilezh:

  5. Значи , ако съм те разбрал добре, при спускане по даден баир надолу примерно на пета 120 ( колата ще е над 2000 оборота) е по - добре, от колкото да е по инерция от гледна точка на разхода на гориво. От всякаква друга гледна точка (безопастност и т.н) е ясно че инерцията е забранена :flipoff:

    :)

×
×
  • Create New...