Jump to content

ttatev

Members
  • Мнения

    113
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ttatev

  1. Благодаря. Вече си копирах успешно една карта.
  2. Благодаря. Изтеглих файла, но не виждам вътре файл img , към който да генерирам UNL, моля за съдействие
  3. Здравейте, Предстои ми пътуване до Истанбул следващата седмица. Та затова си купих Споменатото устройстово да помага. Потърсих карта из google , но за съжаление няколкото линка, които намирам са неактивни. Моля някой, който има такава карта или знае от къде може да се дръпне да помага. До сега съм качвал карти за gps само на телефони. Имали някаква особеност при gps устройствата? Предварително благодаря.
  4. ttatev

    крушка фар

    Значи нямам ксенон. Фаровете са Хела.Отварях отзад фара и намирам само една крушка. Късият не ми свети а кат дам на дълги тази крушка свети та затова се питам една ли е ? или другата за късите е навряна в .......
  5. ttatev

    крушка фар

    Здравейте, Моля някой да каже с колко крушки е фара на споменатия модел кола. Късите и дългите на една ли са или две? Благодаря
  6. Колега благодаря. Наистина цялата работа е в тоя режим, като телефона ми е на БГ няка как да разбера какъв е този режим Mass storage по направения превод. Инсталирах програма и всичко е ОК.
  7. Така и ще направя тея дни. Благодаря на всички
  8. Колега какъв е тоя режим ,Mass storage, и от къде да го активирам (извинявам се за невежеството ). Порових се в линка, който ми даде, но пак се получава същата работа. Според мен проблема май е че като изтегля инсталационния файл на PC-то , после се свързвам чрез USB кабела с телефона и копирам инсталационния файл в картата с памет и започвам да извършвам инсталирането от PC-то , като кликвам в/у инсталационния файл който вече е прехвърлен в телефона, поради това файла май се мъчи да се инстални не в телефона , а в PC-то . Като влезя в телегона с изкл. USB и се мъча да отворя инст. файл ми изписва, че файла е непознат. Също намирам и една папка в телефона приложения/инсталир./менидж.п./инстал.файл., но и там не намирам от къде да инстална файла. Само ми показва вече инсталираните приловения. Преди това имах едно HTC и без никакви чдове си подкарах иго на него
  9. Благодаря, но за жалост поради нередовно влизане в замунда са ми деактивирали профила и сега немога да се регистрирам нещо.
  10. Здравейте, Моля някой, който е запознат да сподели как да си инсталирам гармин на телефона nokia с5. Порових се малко из нета и попаднах на това http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=9474 , изтеглих си програмата прехвърлям я в картата с памет на телефона чре USB кабел , след това започвам да инсталирам файла от компютъра давам set up , next и ми изписва в последствие:A supported install location was not found. Please make sure to complete the following steps: 1.Turn on and connect your mobile device or card reader to your computer. 2.Insert your storage card into the mobile device or card reader. 3.Make sure you have installed the PC synchronization software that came with you mobile device. 4.Click Refresh list и нищо не се инсталира. Предварително благодаря.
  11. Така значи ,windowsa е 6.1 . Дали ще се справя с Иго 8 ,незнам би трябвало, иначе в момента като прихване сигнал няма никакъв проблем , навигацията не цикли, така да се каже. В София съм я използвал и ме е ориентирвала точно без проблем.
  12. Продавам мн добра реплика на HTC Diamond 2 - T5355 http://europe-as.com/index.php/telephones/...-diamond-2.html , на посоченият линк могат да се видят параметрите на телефона. Ползван е 2 месеца, като нов е без забелевки външно . Има проблем в слушалката, на моменти за да се чува се налага да се натисне с пръст задната страна на капака на телефона (нещо не прави на моменти връзка). Иначе всички функции си работят безупречно. Има инсталирани - скайп, иго 2 , интернет експлорер, офис пакет, опера и др. Телефона го продавам защото така и неможах да свикна с тъч дисплея. Относно проблема със слушалката - може да се оправи във всеки един нормален сервиз за телефони , на мен ми искаха 15лв. Телефона има скриин протектор, калъв, слушалки. При интерес мога да кача реални снимки. Цената 155лв , може и бартер за GPS. tel - 0886 117 160
  13. ttatev

    HTC Touch 2

    Благодаря отново. Тея дни ще отскоча до Мтел да ги разгледам и двата телефона. За сега от прочетеното тук и в други форуми се ориентирам повче към татуто, а иначе пресметнал съм си разходите относно тарифните планове , на които се предлага и мисля, че телефончето излиза доста изгодно.
  14. ttatev

    HTC Touch 2

    Ще го използвам естествено по предназначение, когато ми се налага и нямам достъп до компютър. По горе имах впредвид, че няма да го ръчкам постоянно щот така ми е кеф. Благодаря и на колегата Justboy за изчерпателния отговор. Ще разгледам по - детайлно и посочения от него смартфон. До Zaharieff - колега смартфона имали вибрация и радио, че в някой сайтове неса отбелязани като налични?
  15. ttatev

    HTC Touch 2

    Телефонът ще се използва главно за говорене и по-рядко за работа (събота и неделя, когато обикновенно съм извън града или когато съм в командировка). Но тези 1,5 - 2 дена издръжливост на батерията ме притесняват. Какво правиш с него толкова ,че да издържа батерията толкова малко, в други форуми дават по 3-4 дена издръжливост на батерията.
  16. Честита нова година на всички. Предстои ми покупка на мобилен телефон. Днес като разглеждах сайта на Мтел си набелязах следния смартфон HTC Touch 2 - http://mtel.bg/promotions/smartphones.php. Моля някой, който има преки впечатления от въпросния смартфон да сподели заслужавали си, защото попрочетох ралични противоречиви мнения за него в други форуми. По конкретно ме интересува издръжливоста на батерията, качество на дисплея , обхват (прочетох, че има слаб обхват ) сила на звънене.
×
×
  • Create New...