Jump to content

kirilito

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

kirilito's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ОК. Ще се разтърся щом сте писали, пък ако не успея да го намеря пак ще ви изтормозя
  2. ОК. Мерси много
  3. Колеги, да питам за какво служи бутона REC, намира се в дясно от бутона за климатика. Мисля, че е нещо свързано с климатика, защото лампата на този бутон свети, само ако и климатика работи. Пълна мъгла ми е :? помагайте
  4. Задна и предна емблема, щото чаветата са й разказали играта
  5. На една приятелка са й откраднали емблемите и иска да си вземе нови. Може ли да ме светнете от къде може да го направи. Подчертавам, че иска да си ги вземе от магазин, а не от некви циглета, дето са ги гепили от някой друг колега.
  6. Проблема ми е, че от време на време показва колко бензин имам, а през по-голямата част от времето все едно двигателя е изключен. Предполагам, че клемата не прави добър контакт, та искам да го погледна, но не знам къде се намира. Моля ако знаете от къде точно се подава клемата на поплавака на бензина (предполагам) да споделите с мен 8) Мерси много.
  7. За капачката не съм се сетил да погледна, но дори и да пише 91, пак не бих се пробвал преди да питам Както се казва в поговорката - не питай старило, а патило 8)
  8. Здравейте колеги, искам да попитам възможно ли е Ауди В4 да се кара с бензин 92. От книжката, която имам (на Италиански) останах с впечатление, че може да се кара с бензин 91 и 95. Интересува ме, може ли нещо да се прецака колата от това, че бензина е 3 октана по-малко от 95цата?
×
×
  • Create New...