Jump to content

Chiburashka

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Chiburashka

  1. Малее, колата е страхотна. Тъмно синьото е любимият ми цвят, много яко стои. Още един път честито! Започнах да ти завиждам. Дано и при мен да се получат нещата за едно А6.
  2. Във форума не намерих инфо за този двигател. Предпочитан е 3.0TDI, а 2.7TDI остава на заден план.
  3. Дааа, май никой не го харесва този 2.7TDI. Единствено липсата на акциз е предимство.
  4. Да и аз това имах в предвид, 2.7TDI 163к.с. И те са автоматик с quattro. Само не мога да му намеря в нета техническите данни.
  5. Момчета, кажете кво му е на 2.7TDI? Като дойде и моя ред за кола...да го гледам ли изобщо? Акциза на 3.0TDI ще ми дойде в повече.
  6. verter, ако не те затруднявам, пусни един линк на audi zentrum regensburg...аз откривам само това, но няма снимки audi-zentrum-regensburg Открих го!
  7. Страхотна кола си закупил. С кеф да си я караш и дано да нямаш проблеми с нея! Като я гледам на снимките ми се иска и аз да направя същият избор, но ме притеснява в какво състояние ще ми я изсипят пред блока. А каква е тази ауди плюс гаранция?
  8. Нямам търпение да видя какво си избрал.
  9. Честито verter! Радвам се, че си избра кола.
  10. За тази verter беше писал, че му харесва, но е много кинти. Наистина в мобиле.бг се предлагат много малко А6ци с готиния климатроник.
  11. Едва ли! Просто трябва да си чешаме езиците.
  12. Е кво, маздата се оказва, че е екзотична марка и складови наличности не поддържат... Поръчай си някоя брюнетка, като тази по-горе, да улабиш...
  13. Бих желал запознанство с тази брюнетка. Май въпроса вече не е авант или седан...Аз бих взел възможно най-новата...тези коли вече са на по 3,5-4 години...И пак ще отидеш там откъдето искаш да избягаш. Мен единствено това ме притеснява...няма сигурност и ще се кисне по сервизите.
  14. Аз съм фен на махагона, но ми се струва, че стои пренаситено махагон със сребристото табло.
  15. Аз бих взел черното! На по-малко километри не се ли намират? 9000лв ли му е акциза?
  16. 3.0 TDI ? Аз много започнах да се заглеждам по Е90. Но искам фейслифта...старото нещо ми е ретро вече. А пък А6 много голямо ще ми дойде за градска кола, но ми харесва. Не мога да си угодя.
  17. Там някъде я виждам колата март, април. Че са ме налегнали лизинги. ....Ще се радвам да ми направиш едно представяне на маздата. Лансера е недодялан , а го бях харесал.
  18. При мен са трима. Не мога да взема думата от тях
  19. Е кво...и аз ли сега да се навивам пак за мазда А БМВ ново незнам какво ще вземеш, освен ако не ти треснат 35% отстъпка..примерно.
  20. Мерси за инфото, а това всъщност аксесоарния ремък ли е? Много пари, това мултитроника ли е? Аз съм навит и на ръчка. И мен ме притеснява това, че са на много километри. Нали идеята е да изсипеш една торба с пари и да не се занимаваш със сервизи...да не оставаш без кола по 3-4 дена...да не се ръсиш по 2-3 хиляди за некви ремонти... А километрите със сигурност ли може да се проверят реални ли са? И мен ме обливат вълни
  21. ...май излиза, че квото и да си купи човек особени разлики в стойността за поддръжка няма... Аз го реших вече...края на зимата може и да се похваля...
  22. Момчета, можете ли да ми кажете колко излиза поддръжката на А6... Гледам, че повечето са над 100К км за 3 години... Има една автокъща в Горубляне ИсАуто, в която има доста Аудита и БМВта...Някой имал ли си е работа с тях?
  23. verter, ти като се реши за Ауди, защо не погледнеш това, което Демир ти предложи за 23 юро...колата е в България...можеш да тестваш..
  24. Абе с тея коли...много чукана работа...
×
×
  • Create New...