Jump to content

niketo

Members
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    BMW

niketo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Гумите са YOKOHAMA Advan Sport 245/35/18 произведени в края на 2010г. не са карани много дот 4310, грайфера е доста почти като на нова гума, не съм го мерил точно, но съм снимал ограничитела. Съхранявани са добре, много са свежи, равномерно износени, нямат никъде нацепено, не са изпечени, много стабилно стоят на пътя. Две от гумите са абсолютно перфектни, без каквито и да било забележки. От другите две едната има фитил, а другата е вулканизирана защото беше спукана (дадох 40лв. за да я направят). Цената за 4-те броя е 350лв, цената за една такава нова гума е повече от цената на която ги продавам 4-те. Намират се във Варна, тел. 0883 320923 или на съобщение. Снимки:
  2. Плеъра е в много добро състояние, не е американски, купувано е от технополис, още е в гаранция (до април 2011), работи перфектно. Има USB вход с дъдъг кабел от задната страна на плеъра, може да се гледат клипове от флашка, има страшно много глезотийки. Дисплея има доста цветове и може да свети като осветлението на таблото. В интернет има доста информация и клипчета за модела: JVC Давам го в комплект с кутийката за панела, дистанционно (универсалното на JVC, другото го загубих), пластините за вадене на плеъра, книжка с упътване и гаранционната карта, кутията мисля, че не я пазя, но ще проверя. Не съм на зор, даже изобщо не ми се продава но вече си имам друг плеър. Ако никой не го вземе ще свири в другата кола. Цената му е 499лв. От Варна съм може да се види и тества, или мога да го пратя по еконт с опция да се види преди плащане. Приемам и бартери със и без доплащане от вас, зависи за какво, но кеша е с преоритет Тел. 0883 320923 Николай, или на ЛС Снимки: днес малко по късно
  3. Нещата са малко мръснички за което се извинявам Бутилка (35-40 литра) заедно с планките за захващане - 40лв. Изпарител Атикер (със сменени мембрани преди около 1000км) - 35лв. Това незнам как се казва (в него седи филтърчето на газовото) - 10лв. Бутона за превключване газ-бензин (не е от автоматичните които превключват) - 20лв. Емулатора с кабелите за прекъсване на дюзите - 40лв. Плочката (между дебитомера и филтърната кутия) и клапата която пази дебитомера - 10лв. за двете Реленце някакво с бутон (нямам идея за какво е, бутона беше изкаран в задния пепелник и като се превключи колата непалеше, явно прекъсва нещо) - 5лв. както и всички маркучи и тръбички (които незнам може ли да се ползват пак)
×
×
  • Create New...