Jump to content

kmkk

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    .........

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kmkk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За съжаление не я снимах като го разглобихме ... но тя е една няма как да я объркаш !!!
  2. Здравейте, когато проблема е в самото моторче на багажника решението е разглобяването му вътре има една платка която дава проблема има я в ИБЕЙ за 25-30$$$ сменя се тя и всичко си идва на мястото. Другия вариант е мотор втора употреба. Проблемите със затварянето са 2 единият е ако изцяло не работи моторчето което придърпва.Другият често срещан проблем които е има една пружинка ...която регулира бравичката за затваряне и когато изпадне или омекне не го придърпва. Основния проблем на отварянето е крива дясна панта.Не се изправя с чука лечението е нова.Струва към 160-180 лева.
  3. За град София Васим не Васил.
  4. 0888817081 Васим се казва на улица Цар Симеон му е ателието корифей много добър и работи на приемливи цени.
  5. Здравейте, какъв електромеханичен дефазатор и вериги на валовете слагате при обслужването на 4.2 бензин 335 коня .. ползвате ли афтър маркет и каква марка.
  6. Виж пантата на задния капак как са я закачили и дали е регулирана.
  7. Здравейте, тъй като тук има доста знаещи хора, но явно поради търговски интерес (представители и собственици на сервизи) не желаят да споделят за разрешаването на най-често срещаните проблеми....днес ...ще ви представя разрешаването на един от най-често срещаните проблеми при А8 D3, a именно НЕРАБОТЕЩИЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БАГАЖНИК. 1.Първия проблем е с отварянето на багажника, когато при натискане започва да се отваря, но е необходимо да му помогнете с ръка за да се отвори до горе. Причините за проблема са две.. ПЪРВАТА ...е че дясната панта на капака се изкривява във времето и още при отварянето капака тръгва леко на една страна и пада без да започне да се отваря.РЕШЕНИЕТО е нова дясна панта ..която струва около 130-180 лева. (Ако някой е намерил или намери по-евтина цена за нова нека сподели в темата за да е полезна за другите) ПОДЧЕРТАВАМ панта втора употреба не става... изпробвано е !!! След като сте сменили дясната панта.. но проблема не е разрешен ВТОРАТА причина е самия мотор на багажника който се намира от дясно над акумулатора.Демонтира се ..отваря се и се ревизира дали зъбните колела не са износени (в много редки случай проблема е там) повечето ще ви кажат да търсите ново моторче.. но няма как да намерите читаво втора ръка, а ново е доста скъпо ...тъй като видимо всички втора ръка работят ...но проблема е ....че с времето силата им отслабва и заради това не успяват да повдигнат или затворят капака.Намерих добър електротехник ..който ремонтира нещо по платките и моторчето започна да работи на максимална сила както за затваряне .. така и за отваряне. Това са двете причини за проблема с отварянето на багажника. Другият често срещан проблем е при затваряне багажника да не се придърпва.. причините ...пак могат да бъдат две. Първата е пружинка .,.която се намира на самият заключващ механизъм.Обикновенно омеква или въобще я няма.Втората причина е моторчето да е изгоряло изцяло. Надявам се с тази тема да съм помогнал на колкото се може повече хора защото това е смисъла на този форум да си помагаме.
  8. Да бях го свалил за зареждане сега е ок .... но докато го сложа минаха има няма 20 дни ......а през това време беше без никакъв акумулатор.
  9. След решението на проблема от другата тема стигнах до падналия акумулатор в багажника.Заредихме го, но след като го сложих пак ми изписва следното нещо —->. И ми премигва зелената лампичка за въздушното окачване и не иска да завърти... Къде е проблема дали иска адаптация ?
  10. Здравейте, проблема реших без да разколачвам кори за да подавам ток... а с половин флакон ВД40 напръсках обилно ключалката на багажника която беше клеясала и около нея след ....което напръсках и ключа с ВД40 и натиснах с малко повечко сила и ключа влезна .... раздвижих го много трудно но се получи... благодаря за другите съвети.....
  11. Визираш пластмасовата кора от дясно по жабката ли ?
  12. Здравейте, падна ми акумулатора (нямаше ме известно време) ключалката на багажника ми е клеясала ... къде има изведен плюс в отсега на двигателя или някъде другаде за да си подам ток. Колата е 4.2 бензин 2005 година.
  13. Продавам декоративна кора двигател Ауди А8 D3 (2003-2010) Цена 50 лева гр.София Телефон за контакт: 0885 982399
×
×
  • Create New...