Jump to content

cheetah

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

cheetah's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. http://zamunda.net/download.php/77220/Auto.torrent Всъщност това е един сборник с подобни идеи повечето от които ми се струват... За тази идея не са написали нищо повече от това което обясних в първия си пост. Проблема е това "=" къде да го включа? Дали ще стане ако към "=" включа сигнала от датчика през някакъв прекъсвач? Май ще трябва да карам по метода "Опит-грешка"
  2. Възможно ли е да се направи електронен километраж от калкулатор. Според братушките може. Включваме прекъсвача към клавиша "=" и набираме на калкулатора "1" и "+". Принципно работи обаче идея си нямам къде да го включа това "=". Искам да го направя защото моя дневен брояч върти, но не иска да се нулира, а често ми се налага да засичам разстояния, освен това карам на газ. Ако някой е пробвал идеята на руснаците моля да пише къде трябва да се включи "=" за да отчита "1" на всеки километър.
  3. Точно така WARRIOR имах предвид придърпване а не точно прекъсване. Колкото до гаранцията, ще отида това е ясно, но ми беше интересно от какво ще е. Ще проверя и версията на "gsb". 10Х
  4. Проблема се състои в това, че колата прекъсва когато е на газ така все едно ми свършва газта. Интересното е че го прави когато си поиска. Отворих да видя филтърчето да не е задръстено, но си беше наред, самата уредба е нова сложих я преди 2 месеца Lovato. Ходих на регулировка при бай Георги /СБА/ и той не можа да ми помогне, каза че евентуално да е от някоя мембрана в изпарителя. На бензин нямам проблем върви си идеално. Интересно ми е защо се появява когато си иска без да има връзка с карането, моментното състояние на пътя и т.н. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще съм му благодарен ако ми помогне. P.S. Колата е от подписа
  5. Искам да попитам къде мога да си купя хидравлична течност G 002000 (зелен цвят) и дали има някакви тънкости при смяната й.
  6. Разбира се че другите неща са ти по-важни от една щора, но ако имаш малко време можеш ли да опишеш как си я направил и какво си използвал /може и на ЛС/.
  7. Ееее браво! Много ще съм ти благодарен ако постнеш снимки.
  8. Щом има за страничните би трябвало да има и за задното
  9. Някой знае ли къде мога да си намеря ел.щора за задното стъкло /ако има такава/.
  10. Явно и при мене е станало така просто не са ми направили центровката или са си оставили пръстите. Благодаря и на двама ви. Още утре отивам да се карам с "майстора"
  11. Преди няколко дена ми смениха ремъците и оттогава се появи едно придърпване при ниски обороти т.е. на 2-ра при 1000-1500 об. при отпускане на газта колата започва да придърпва в някои случаи направо се разтриса, като подам газ невинаги поема плавно а пак придърпва. Незнам дали се изразявам правилно, но искам да попитам може ли това да стане от неправилно зацепен ангр.ремък /неспазени белези/ или проблема е другаде. Предварително благодаря за отговорите.
  12. Бутах, дърпах, въртях, но не иска да го нулира. Свалих таблото и го разглобих. Същата тази врътка когато я натиснах освободи цифрите и те можеха да се въртят свободно /с моя помощ/. Не изглеждаше да има нещо счупено или повредено. Свалянето на таблото обаче не ми реши проблема. :?
  13. Опитвам се да нулирам дневния брояч, но не става. Ако някой знае какъв може да е проблема моля да сподели. Благодаря предварително.
  14. Преди два дена си смених маншона на кормилната рейка. Не беше трудно, но по-късно прочетох във форума http://www.audibg.com/forum/viewtopic.php?t=346 и се усетих, че не съм сложил грес. Та искам да попитам - тази грес някаква по-специална ли е или е обикновенна?
  15. cheetah

    +/- за Audi 80 B4

    Благодаря ти Speedster! Нали сме нация техническа трябва да знаем кое за какво е и как работи и защо работи така, като може и по-добре
×
×
  • Create New...