Jump to content

verter

Members
  • Мнения

    11609
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от verter

  1. Привет, знам че тук ще намеря отговор на моите въпроси, затова ще ви замоля за помощ. Имам цел и примерен бюджет за изграждане на мултимедия за малка стая - 10 м2. TV, мултимедиен плеър и озвучителна система 5.1 канала. Нещо като домашно кино, PC и аудио система, но не готова комфигурация с които са пълни магазините, а събрана от различни мини компоненти. Желателно е всичко да е слим дизайн, т.е. да заема възможно по-малко място и да не се набива на очи. Затова гледам PC системи 5.1. Въпросът е да се избере и закупи някакъв медия плеър/TV Box - многофункционално мини устройство базирано на Android и една мини аудио система 5.1 и всичко да се синхронизира с TV и да работи. Бюджетът за медия плеъра е 150/160лв, а за аудио системата до 200лв. Примерни компоненти: http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=364 http://www.gadgetoadicto.com/2016/02/nexbox-z68-tv-box/ Разгледах доста устройства, но има много вариации на свързаност входове/изходи и не ми е ясно кое ще работи, как и дали. Как е правилно да се свърже? Мултимедийното устройство ще се свърже към TV с HDMI кабел. Видео, аудио, ОК. Тук май дилеми няма. Каква е добре да бъде свързаността между медия плеъра и 5.1 системата? Оптика? Как може пълноценно да се използват 5.1 каналите на аудиото и декодерите на мултимедията? Звукът на някой канал на TВ тунера на телевизора, ако искам да го чувам през 5.1 колоните, то как ще стане? Интересува ме и дали тези медия плеъри приемат WI-FI и ако да, то всички ли и как - с вградени приемници или ми трябва външно устройство върху USB?. Видях да се предлагат и малки моделчета плеъри- dongle, които са като флашки по размер, но с няколко входове и самостоятелно захранване. Срещнах и по- големи модели, като рутери, с антена и вход за интернет. Те всички "големи" май имат вход за кабелен интернет, но мен по скоро ме интересува дали приемат безжичен интернет от друг рутер. Като характеристики знам, че колкото повече, толкова повече, затова въпросите ми по-скоро са как се свързват подобни джаджи, така че да са удобни и мултифункционални. Ако имате подобни работещи комфигурации, моля споделете марки, модели, кабели и впечатления. :-)
  2. Аз съм правил това, но на А6 2005-та. Оригинален трилъчев мултиволан без "пера" смених с оригинален трилъчев мултиволан с "пера" от S6. Разрешава се опцията през Ваг-ком и всичко работи.
  3. Мой приятел им нужда от по-голяма кола, за предпочитане комби. Предлага на бартер следния автомобил: VW Golf 3 2.0 16V GTI, двуврат. Тъмно син металик. 200хил.км пробег. Автомобилът е в много добро състояние. 150к.с. КОЖЕН САЛОН, ЕЛ. СТЪКЛА, ЕЛ. ОГЛЕДАЛА, РАБОТЕЩ КЛИМАТРОНИК, ЧУПЕЩ ВОЛАН, БОРД КОМПЮТЪР и др. Колата е ЮБИЛЕЙНА 1996г, не е карана на газ или метан. Всички възли и агрегати работят перфектно.Поддържана е редовно. АВТОМОБИЛЪТ ИМА ПЛАТЕНИ КАСКО,ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ И ПРЕГЛЕД ДО 2015Г. НЕ СА НА ВНОСКИ. Сменени са накладки и свещи преди 1500км. Съединителят е сменен преди две години – на 15000км е. За годините си колата е перфектна. Комплект хубави летни гуми, както и комплект зимни гуми на един сезон. Причината за продажбата/бартера е необходимост от по-голяма кола или ван. Автомобилът се намира в София. Тел. 0879450333 - Виктор Актуални снимки:
  4. Привет, мой познат си продава аудито: Audi А3 1.8T Quattro 1999г. Всички екстри без кожа и навигация. Гуми 225/45/17 перфектни. Оригинални джанти от S3. Перфектно състояние, което може да се провери в сервиз по избор на клиента. Пробег 189000км. Колата е настроена в Маднес Моторспорт - 334к.с. Има дино графика за конските сили. Ревизиран двигател. Кoвани биели, нови лагери Колбеншмит, сегменти и гарнитури. Моторът е разреден с две гарнитури. Турбина ТД06-20G, купувана нова. Компенсаторен съд с външна бензинова помпа Бош 044. Изведена картерна вентилация от мотора. Даун пайп на 70мм. Генерация на 63мм. Дюзи Сименс дека 630сс. Глава АГУ с големите портове. Уреди Депо + Широколентова сонда Иновеит. Дискове 312мм+накладки Хълк на 200км. Плетен колектор от неръждавейка. Цена 9700лв. Автомобилът може да се види в София. Телефон за контакт със собственика: 0887 40 77 85 - Дани. Снимки:
  5. Добре заварил, Веско Ето една интересна снимка с въпросната кутия 8HP 200км/ч на 8-ма, оборотите са само 2500 Двигателят е бензинов - 3.0 Суперчарджер
  6. Така е. Иначе и аз харесвам повече бензиновите двигатели, но компресорните. Ама не тия динамичните компресори тип американски стриийт рейсър, които в ниските ги няма никакви, а после над 2000/3000 оборота се опитват да ти откъснат главата, а Roots тип twin-vortex компресорите, които предоставят статично налягане. Веско знае, щом кара S4 При дизелите обаче усещаш как 600Нм те мачкат брутално на всеки старт, но не стават за спортно шофиране. За семейна лимузина и ежедневна кола са супер обаче, а и мразят да харчат, независимо , че ти се стараеш.
  7. Ами тогава се насочваш към нещо спортно и различно от А6 и А8
  8. ZF произвеждат както хидротрансформаторна така и кутия с двоен съединител. В Ауди коя и къде се влага нямам представа. Интересно е, че от компанията казват, че представянето на хидротрасформаторната им 8HP е много доближено до тяхната кутия с двоен съединител 7DT (Porsche PDK). Сега изкараха и хидротранформаторна 9HP (Range Rover Evogue) с 9 предавки, но която няма особени разлики спрямо тази с 8 предавки. Времето за смяна на предавките в 8HP e 200 милисекунди, което не е по силите дори на автомобилен състезател. 7DT кутията с двоен съединител на ZF излиза като краен продукт 20% по-скъпо от ZF 8HP. Друго любопитно е, че 8HP e първата кутия, която може да поддържа статично налягане на маслото, дори двигателят да е изключен. Благодарение на това е първата кутия, която работи в пълен синхрон със старт-стоп електронните системи. Напрактика всичко това функционира впечатляващо. Тествах го на два автомобила. Примерно при престой на светофар, натиснат педал на спирачката, изключен двигател (активирана старт-стоп система), не можете да си преместите толкова бързо крака върху педала на газта, така че да затрудните старта. Двигателят запалва и автомобилът тръгва от място, все едно не сте го гасили и съответно не сте губили налягане в хидротрасформатора. Това е супер за една лимузина от премуим сегмента. Според мен, DSG/S-tronic/PDK кутиите са насочени към спортни автомобили, а хидротранформаторните към лимузините. Примерно американците традиционно харесват "мазното" поведение на хидротрасформаторните кутии и недолюбват тези с двоен съединител. Там традициите са много важни, а и те карат хидротранформаторни автоматици над 70 години. Самата серия 8HP се предлага в 5 разновидности от HP30 до HP90 серия, като разликата е в максималния въртящ момент , който могат да предават: от 300 до 1000Нм Поне от моя експириънс, честно казано не виждам нищо сходно между поведението на старата 6HP (Audi A6 4F) и наследникът 8HP Типтроникът на А6 4F бе с много пропуски и неадекватно поведение спрямо новата кутия. 8HP вече я пробвах на 3 различни автомобила и навсякъде се представя страхотно.
  9. То осезаема разлика в динамиката на един двигател идва именно от кутията и задвижването. Затова трябва да се обърне повече внимание на тях.
  10. Да допълня и планките за скоростите от волана. При бензиновият суперчарджър е истинско удоволствие да боравиш ръчно със скоростите, заради високите обороти. При дизелите с тези 8 предавки и тесен диапазон на оборотомера идват излишни. Не съм запознат каква е скоростната кутия на новата А6. Ако е хидротрансформаторна от серията 8HP на ZF, то съм силно впечатлен от нейната работа. Страхотна кутия, много по-добра от старата 6HP използвана при А6/4F
  11. По въпроса бензин или дизел искам да споделя малко лични впечатления. През последните няколко месеца имах възможност да тествам по продължително два съвсем нови двигателя , които са на пазара от 2013г. Не става въпрос за марка под шапката на VAG (VW. Audi, Skoda и т.н.), a за Jaguar/Land Rover. Техниката е доста сходна сравнена в тази влагана във VAG и специално в Ауди. Динамичните характеристики също, поради което смятам, че имат общо с темата и избора на колегата. Тествах 3.0 V6 Supercharged бензин (340к.с./450Нм) и 3.0 V6 Bi-turbo дизел (296к.с./600Нм). И двата двигателя задвижваха 4x4 системa и бяха куплирани с 8ст. автоматик на ZF. Разликата бе, че бензиновият агрегат, който междудругото в техническо отношение има доста сходство с този в Audi S4 (B8) ,тегли аеродинамично купе на премиум лимузина (Jaguar XF Facelift) с тегло 1900-2000кг, а дизеловият голям SUV (New Range Rover Sport) с тегло 2300-2400кг. Тази разлика от 300-400кг не е никак малко и е в ущърб на дизела. Въпреки разликите в теглото и аеродинамиката, средният разход, който регистрирах след цял ден каране (около 300км), при това тестово каране, разбирайте повечко газ, градско, извънградско, планинско, магистрала бе следният: бензиновият - 15,5л. дизеловият 9.9л. Като динамика двата двигателя са доста сходни и предполагам на един и същ автомобил ще се припокриват. Ако автомобилът е с нисък пробег, примерно под 100хил.км и купувачът няма неприязън към някое от горивата, мисля дизеловият вариант е много добър избор. И бензиновият е чудесен, но разликата в разхода си остава и при реалното ползване не е никак малка. При А6, дизелът с би-турбо е скъпо удоволствие, затова предполагам ще става въпрос за 3.0 TDI с едно турбо. Тествах подобен двигател пак с 8ст. автоматик на ZF и 4x4 задвижване, върху купето на новия фейслифт на Jeep Grand Cherokee . Там е във версия с 241к.с. и 550Нм и средният разход е около 8 литра, динамиката доста прилична, като теглото на този SUV също е около 2300кг. При цитираните турбо дизели си остава характерното мъркане при празен ход и наличието на турболаг. Бензиновият двигател с механичен компресор няма слабости с изключение на разхода и това, че при тежки купета се усеща липсата на повечко въртящ момент, характерен за дизелите.
  12. verter

    Въпроси за А6 (4F)

    Обтегачите са. Моята имаше същите симптоми. Започнаха на около 150 хил.км пробег, първоначално само при топло време и студен старт за около 2 секунди. Зимно време нямаше никакви помени от това. Автомобилът го продадох на 170хил.км и обтегачите вече потропваха сериозно при първоначално палене (3сек) независимо от сезона и температурата. Смяната на горните два обтегача по инфо от преди няколко години струваше около 1000лв, но не в официалния сервиз.
  13. Ще пусна линк към темата и тук, когато е готова.
  14. Слабостите на двата модела нямат значение в случая. Според мен тези два автомобила имат много малко допирни точки в които да си приличат и това искам да покажа. Много хора се двуумят кой от двата модела да си купят, вероятно без да са наясно колко различни са те. Моля, ако имате познат с подходяща за фотосесията 4F-ка и е съгласен да я снимам , да ми пишете едно лично. Поздрави.
  15. Няма да е честно да сравнявам БМВ 2005 дизел с Ауди 4Fфейслифт или някоя RS. Търся от първите шестици, 2004-2007 няма значение. Искам и да е седан, защото BMW-то е седан. Топ дизел, срещу топ дизел. Целта е и да се покажат възможните нива на оборудването, т.е. максималните екстри и да се сравнят пряко двата автомобила. С текста съм готов, със снимките на БМВ-то също, трябва ми единствено за 2-3 часа една наточена 4F-ка в заводски вид със S-line външен и вътрешен пакет. Снимките ще са подарък за собственика. Въпросът е да са мои, така че да си имам права върху тях, като ги публикувам. Номерата на колата ще са скрити и конфиденциалността е гарантирана. Ето няколко снимки за пример от сесията на БМВ-то Имам много хубави снимки на бившата ми шестица, но са чужди. Снимани са от други хора и не мога да ги ползвам. Единствените хубави, които са с прилично качество и са мое дело са тия с апарата на Недко (netizen) . На интериора за съжаление нямам авторски снимки с хубаво качество. В краен случай ще ги ползвам тях и част от други, но е по-добре да намеря друга кола и да я наснимам.
  16. Манов, хубава ти е колицата. Принципно екстрите на които държа са: спортни седалки с пълно ел управление и памет. безключово запалване, трилъчев волан с палчета за скоростите, цветни дисплеи и двата Bose audio фешън климатроника , разбира се. S-line пакетът за отвън е задължителен, защото иначе няма как да стои дори близо до M-пакета на E60 Иска ми се и да е и със спортно окачване. Джантите 17-18 вършат работа. Ако има странични щори отзад, черен таван и мрежи на гърба на седалките ще е още по добре, Просто BMW-то, което снимах е много натоварено с екстри (вероятно абсолютно всички) и искам да снимам равностойно екипирана 4F-ка, за да е интересно.
  17. Да, така е. Другият вариант е да снимам два автомобила, един добре оборудван отвътре и един S-line оригинал отвън.
  18. Знам, но може и да има някой. Въпросът е, да е добре оборудвана и със спортния пакет. Направих една фотосесия на Е60 индивидуал. Трябва ми и 4F Искам да напиша статия за двата автомобила. На моята бивша имам много снимки, но не са с равностойно качество на тия на БМВ-то.
  19. Момчета, има ли някой с А6 4F, S-line, седан, автоматик ,оборудвано с всички екстри? За предпочитане в заводски вид. Трябва ми такъв модел, за да му направя една галерия от снимки
  20. Здрасти, писал съм тема по въпроса как се избира 4F: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=85491 , но нещата се промениха. Колите остаряха и няма как да купиш модел от първите години (2004-2006) и за такива пари с история. Важно е да знаеш на какъв реален пробег я купуваш, обаче как ще стане това след като е излезнала от регистрите на Ауди нямам представа. От пробега зависи много състоянието, защото хем карана, хем стара такава кола си е бомба. Кефът от покупката ти ще се изпари при първия проблем и сумата за отстраняването му. Аз, ако бях на твое място не бих си взел такава кола с този двигател и за такива пари. Стигнал съм до извода, че такъв сложен дизел и бъкани с електроника коли не са добра покупка на старо. На старо по-добре е бензинов двигател. Под старо имам предвид над 6-7 години и над 250-300хил.км пробег. Съвременните автомобили леко като застареят не са толкова дълговечни и безпроблемни както предните поколения. 300 хил км и 7-8 години са достатъчни за да се превърне в гробница и постоянно опразваща джоба покупка. Като цяло тази шестичка е скъпа за поддръжка и ремонти . База за сравнение с Гранд чероки няма как да има. Аудито е хай-тех за времето си с модерен дизелов двигател, модерно окачване и множество модерни решения и екстри, докато Jeep залагат на евтини и изпитани неща, което всъщност е силата им (да се разбира само за бензиновите модели). Ауди винаги са се стремяли да следват модата в автомобилостроенето и това е показателно. Всеки следващ модел на А6 ползва изцяло нова концепция и на практика допирните точки със предния модел са само в абривиетурата на модела. Взимаш всичко скъпо, поддържаш скъпо и трудно продаваш като остарее с огромна загуба на средства. Тези 1000лв на месец споменати в мненията по нагоре на пръв поглед изглеждат малко пресилени, но ако вникнеш по-дълбоко в нещата и теглиш чертата не са далеч от истината. Те не се отделят ежемесечно, но в крайна сметка губиш месечно по толкова. Специално моята шестица смятах след като я продадох, че ми е излезнала по 10000лв на година. Тези сметки са без горивото и разни гъзарийки като джанти, екстрички и други такива. Смятам само поддръжката + каско и данъци + обезценката + разходи за ремонти. Всъщност правил съм само един сериозен ремонт - смяна на кормилна колона. Потенциалните скъпи ремонти не ме засегнаха, но за сметка на зверското обезценяване в първите години от покупката. Аудито си го продадох точно на 170000км и на 7 години. Не са много, но не са и малко. Бяха ми се разтропали веригите на двигателя вече и имаше няколко дребни бъга касаещи електрониката. С друго не съм имал проблем, ако изключим един развален DVD плеър. Хубавата страна е, че А6 4F e страхотна кола, когато всичко и е наред. Никоя друга машина от тези които съм имал не ми е доставяла повече удоволствие и кеф. Ако се сдобиеш с някой запазен екземпляр ще можеш да го оцениш, но рискуваш да си вземеш обект на ремонти, който ще ти скъса нервите и джобовете и ще намразиш Ауди като марка. Така няма да изпиташ кефа от това да караш една наистина класна немска кола. Такива автомобили се поддържат с много свободни пари, така че да не те притесняват четири цифрени суми за ремонт. Дали си заслужава зависи само от теб. Аз бих търсил екземпляр с гарантирани по някакъв начин около 100000км пробег или най-много на150000км. Нагоре ме е страх да взимам. Мога да ти направя бързо сравнение на А6 3.0tdi с Grand Cherokee WJ 4.7 в случай, че не си усетил всички особености и разлики. Не знам и дали искаш да смениш гранда за такава шестица или просто да ги комбинираш като двойка превозни средства. Най-добре е кола за шосе и джип за извън пътя, но ако може да си позволиш два автомобила. Като цяло Аудито е много по-пъргаво, много по-стабилно, много по-комфортно и приятно за дълъг път. Кара се много леко. Всичко по него е маниакално изпипано и гали много сетивата. Грандът е тромав, неповрътлив и усещането е ,че е тежък, а всъщност двата автомобила са на едни кила ~ 1900 Всъщност под грубата коруба е много удобен и комфортен джип. Не случайно го наричат голямото комби, оприличавайки го на смесица между джип и лек автомобил. Обемът на купетата е сходен. Задните седалки на А6 са малко по просторни и полегнали - удобни за дълъг път. Подът е различен.В аудито е по-дълбок , докато при джипа по плитък и стоиш по изправен. Това всичко за задния ред седалки. В джипа се влиза по лесно. Багажниците са горе долу еднакви. Междуосията също. Габаритите, обаче не. Аудито е с много по издължени предница и задница, докатро джипът стои компактен заради ъглите на атака извън пътя. Возията на ауди е малко по-твърда, но в никакъв случай неприятна. Балансът между комфорт и стабилност е забележителен. Концепцията на окачванията е на светлинни години разлика предвид насочеността на потреблението. Гранда люшка излишно, с по-висок център на тежестта е, нестабилен е. но затова пък става и за извън пътя. На шосето трябва да се внимава много с такъв джип и да се кара бавно до умерено. С окачването на аудито може да караш както си искаш в рамките на разумното шофиране - не мърда от пътя. Окачването на черока пък носи страшно на бой. Камънаци и дупки не ги зачита за нищо - минаваш през тях и се прибираш без щети. На офроуд същата работа. Ще останеш впечатлен и от качеството на салонът и като цяло прецизността на сглобката на А6. В това отношение Ауди нямат конкуренция. Изработката и материалите на Гранда също са им силна страна. Имат макар и малко на брой, но дори по-добри решения от тези на Ауди. Ергономията също им е много силна страна, защото не се съобразяват толкова с дизайна, колкото с удобството при управление. Иначе в аудито всичко е твърдо, а в гранда меко. Но аудито идва по удобно за път, просто защото е кола. Спирачките на аудито са по-добри. В комбинация с шосейното и стегнато окачване направо ковът. Джипът се носи и накланя много. Спира съвсем различно. Не случайно имат предупредителни лепенки на сенниците, че караш SUV и той не се управлява и представя като лек автомобил! От гледна точка на защитата от корозия ауди са малко по-напред. Jeep също са намерили подходящата антикорозионна защита, така че няма никакви грижи в това отношение.. Грандът е с предимство по отношение на потенциалните проблеми на старо - много по-малко са, по-лесно отстраними и по-евтини. Нямаш и електроника,която да ти създава проблеми. При аудито много неща могат да се бъгясат и да ти създадът главоболия, въпреки че като цяло електрониката им е надеждна. Quadra drive при Jeep (ако си с такава) e една от най-добрите системи 4x4 в световен план. Системата му наистина е уникална с трите си самоблокажа и няма база за сравнение като възможности и перформънс с ограничените възможности на отвореното quattro. Quatro-то (full time) няма да го усетиш като присъствие, което е забележително. Системата е и напълно безпроблемна и много френдли настроена, неизискваща никакво предварително запознаване и преценка на ситуацията. Голяма разлика дава наличието на ESP при А6, докато при WJ поне аз не знам да има. Няколкократно съм се убеждавал в предимствата на тази система. Буквално може да те задържи на пъти при критична ситуация и изгубен контрол. Звукът от осмакът 4.7 е по-добър от този на 3.0tdi, но при WJ 4.7 V8 заводски е доста приглушен. Трябва да се пипне малко, защото е малко странно на караш V8 и почти да не го разбираш от акустична гледна точка. (сравнявам с моя 5.9 V8) Безшумността на път на двата двигателя е много сходна - почти безшумни са, с тази разлика, че аудито запазва много от това си качество при по-висока скорост заради аеродинамиката си. Въртящият момент на тези американски осмаци е като на съвременни дизели. Типично за тях е така нареченият low-end torgue или иначе казано въртящият момент е свален ниско долу. Много са приятни за каране и нямат турбо лага и липсата на дъх при високи обороти като на 3.0tdi. По цялата скала на оборотомера тягата е постоянна. От обороти и на място направо удря в гърба при подаване на газ. Лично на мен силата на 4.7 V8 (235к.с. и 400Нм) ми идва една идея по-слаба от 225коня и 450Нм при 3.0tdi. Затова взех на мястото на 3.0тди осмак с повече въртящ момент, защото не обичам да слизам надолу от гледна точка на мощността и кефът от двигателя. 3.0tdi e много силен в тесен диапазон от обороти 1500 - 3500. Надолу му трябва време да се събуди, нагоре повече бучи отколкото върви. Като разход нещата се различават драстично. В американските осмаци няма почти никаква технолигия , която да обуслявя по-нисък разход. Харчат много, много литри, докато 3.0тди може да харчи много малко литри на дълъг път, въпреки че мъкне почти 2 тона купе. Големият плюс на американските V8 и простата техника на която разчитат и това ,че на практика са вечни двигатели. Не създават никакви ядове, не се влияят от качеството на горивото и няма какво да им се развали за разлика от 3.0тди, по който може да се наложи да смениш много и скъпи неща. Технологично двата двигателя нямат допирни точки. При покупка на старо и неясен пробег 4.7 V8 e в пъти по-нискорисков от 3.0tdi Управлението на А6 е несравнимо по-добро от това на Grand WJ. Много директно и прецизно. Ще ти достави истинско удоволствие. На гранда управлението е колкото да има нещо. Концепцията е напълно различна. Грандът е по-полезното превозно средство. Подходящ е за всякакви пътища и условия. Аудито не става за такива неща и е препоръчително да не излизаш от хубавия асфалт с него. Обзорът на купетата е много различен. В гранда виждаш всичко, в А6 си мислиш че виждаш всичко. Автоматиците имат извесна разлика като поведение. Този на А6 3.0tdi (tiptronic) има много повече възможности (ръчно управление, спортен режим, адаптивна функция), но като цяло има някои пропуски в поведението си спрямо архаичните на пръв поглед американски автомати. Американският автоматик при V8 носи на повече въртящ момент (голям запас) и работи много логично без никакви слабости, ако е изправен разбира се. Друг е въпросът, че съм останал с впечатление, че не е толкова държелив (иска по-често ребилд) колкото ZF автоматите на Ауди. Тази разлика може да се обуславя и от офроуд потреблението. Такава нова наточена (бъкана с екстри) шестичка прехвърля 120-130 000лв от завода. За 15-16 хиляди си прави сметката какво е останало от нея, защото цените на резервните части не падат, за разлика от цената на колата. Гранда е много по евтин автомобил като нов. Другата съществена разлика между двата модела е оборудването. При гранд чероки е лесно - избираш ниво на оборудване Limited и получаваш почти всички екстри. Повече има само при Overland 4.7 High Output. При Ауди и А6 нещата не стоят така. При ауди няма линии на оборудване. Всяка една екстра се купува отделно при всеки един нов автомобил. Наборът екстри е зашеметяващ като бройка, цените също, така че шансът да намериш наточена бройка с всички готини екстри наистина е малък. Разликата между оборудвана и необорудвана А6 е голяма. Съвсем друго е усещането с всички глезотии. За проходимост при ауди трудно може да се говори. Това не са джипове.Има такава, само ако е минал някой да ти почисти снежния път и пътуваш към някой курорт и тогава става въпрос за стабилност и контрол. Безспорно куатро ти дава голямо предимство пред моделите с единично задвижване, но забрави да го полваш като твоя WJ 4.7 Аз съм се пробвал, наигравал съм се и разбрах, че не става. То фабричните джипове не са подходящи изцяло за извън пътя, какво остава за една магистрална лимузина. Поздрави и успех.
  21. Не че има нещо общо с Ауди, но и при мен осмакът си се осеща леко в купето, че работи, докато шестакът (редови) спи. И двата са с автомат. При 3.0тди имаше вибрации на D + спирачка, на N нямаше нищо. Лекото мръдване на колата, когато е оставена на P също го имам - заключващият механизъм на автомата. После леко трудно излиза лоста.
  22. Съдържанието на този топик е изчезнало: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=85491
  23. S6 воланът оригинално е с гладка кожа и бял шев, нали такъв си купих. Страхотен волан, а перцата са в хром и са красота неземна. Перфорирана кожа има на S-line и стандартния трилъчев волан.
  24. Шпекс, ето ти моята тема с ъпгрейдите. Може и да си харесаш нещо хубаво. Едните ъпгейди са в първите страници, а другите в последните. Посредата само бърбориме http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=59297&hl=
×
×
  • Create New...