Jump to content

azok

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 2.5 TDI

azok's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен само това са проблемите. ина§е колата като двигател и ходова част е перфектна. сменени са всички тампони 12 на брой. нова рейка, нов съединител, нови дискове, нови наклатки, нови амортисиори, нова е и перката, нови гуми,ролки, ремъци и всички консумативи, скоростната кутия не е нова но почти всичко е сменено по нея. колата я взех от един познат които много се грижеше за нея и всичките и части имат гаранция това което се получи с климатроника е кофти но като цяло тва да и е кусура. колицата иначе си движи перфектно. много е стабилна и има ряз което ме радва. но тоя климатроник ми разката фамилията разглобих целия бар отпред изжадих го чистих го. филтъра беше сменен явно защото изглеждаше перфектно. като го пусна не се чува щум леко едно бучене се чува само. иначе турбината си работи нормално. незнам явно сам няма да видя какаво е и ще се наложи да я погледне майстор. бихте ли ми казали някой свестен и савестен такав защото знаете че в днешно време такива хора са кът. благодаря ви за помоща предварително.При мен само това са проблемите. ина§е колата като двигател и ходова част е перфектна. сменени са всички тампони 12 на брой. нова рейка, нов съединител, нови дискове, нови наклатки, нови амортисиори, нова е и перката, нови гуми,ролки, ремъци и всички консумативи, скоростната кутия не е нова но почти всичко е сменено по нея. колата я взех от един познат които много се грижеше за нея и всичките и части имат гаранция това което се получи с климатроника е кофти но като цяло тва да и е кусура. колицата иначе си движи перфектно. много е стабилна и има ряз което ме радва. но тоя климатроник ми разката фамилията разглобих целия бар отпред изжадих го чистих го. филтъра беше сменен явно защото изглеждаше перфектно. като го пусна не се чува щум леко едно бучене се чува само. иначе турбината си работи нормално. незнам явно сам няма да видя какаво е и ще се наложи да я погледне майстор. бихте ли ми казали някой свестен и савестен такав защото знаете че в днешно време такива хора са кът. благодаря ви за помоща предварително.
  2. да ще погледна за какво става дума. мерси за отговорите
  3. Дисплея си работи нормално показва си всичко. До колкото знам този модел май няма филтър. иначе от климатроника се чува едно слабо бучене и то всеки път. мисля си да не би моторчето да му е изгоряло.
  4. Да за тези приказки там ще ме убият моментално Имате ли идея от какво може да е този проблем с климатроника. За резервоара ясно схте го източа целия и ще сменя филтара отново. (Мисля, че така ще се оправи)
  5. Не аз съм от София но колата я взех от Бургас
  6. Здравейте, от доста време сам регистриран тук но пиша за първи път защото от вчера съм вече гор собственикна AUDI 100 2.5 TDI/ C4/AVANT. До онзи ден карах BMW 316/ E36/COUPE и си мислех, че това е моя автомобил до като не се качих на това Audi. За конфорта намя да говоря и за удоволствието да го караш уникално е. Е верно че моето за момента има някой проблемчета които трябва да отстраня, но като цяло не бих се върнал пак на BMW никога. Имам и един два въпроса кам по старите фенове на марката. 1 В моето AUDi са сипали бензин вместо дизел, сменен е филтъра на горивото обаче не е източен резервоара и сега явно пак е засмукал бензин защото не иска да пали или ако случайно запали пуша като кулите близнаци. 2 климатроника не иска да духа никакъв въздух нито студен нито топъл и парното също е така Ако някой има представа как да отстраня тези проблеми нека помогне. Иначе ако оставим на страна тези проблемчета колицата е супер и ме радва много. Ще си я карам с удоволствие и не бих я сменил за BMW, защото BMW-то е просто ласкаво корито с два стоал от пред и чеп който върти геврека. Благодаря предварително за помоща. Снимки на красавицата ще кача като я оправя.
×
×
  • Create New...