Jump to content

runpo

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

runpo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колата не е с променлива геометрия на турбото
  2. Едно уточнение към поста ,който написах . Кабела ,който се включва с буксата към дебитометра беше изяден от мишки . Шесте жила бяха прекъснати. След като ги запоих надявах се да се оправят нещата, но проблема си остана.
  3. Благодаря ви колеги за предложенията
  4. Здравейте приятели не знам дали го пиша на правелното място. Ако греша моля да ме извините. Имам следния проблем. След запалване трябва да вдигна 2300 оборота за да върви колата добре ( да набира нормално ) иначе е спъната. Това се прави само веднъж . От там на татък върви нормално и няма значение колко километра ще измина. Но изгася ли я и запаля отново ситуацията се повтаря. Колата отново не върви докато еднократно не мина 2300 оборота. Да отбележа: няма значение дали в покой( на място) или на скорост трябва да вдигна 2300 оборота и нещата се оправят. Лошото е ,че при всяко палене трябва да правя тази процедура. Моля ви ако някой знае какъв е проблема да пише
×
×
  • Create New...