Jump to content

misto

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 2006 2.0Т

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

misto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. По начало колата си има на волана копчета за телефона който е с гласова команда, а по принцип има и стойка за него зад ръчната спирачка. Въпроса е знае ли се какво точно се иска за да може да се ползва телефон, и дали въобще някой го е вкарал в употреба оттук? Би било полезно, защото колата е с ръчни скорости и в трафика ти спестява една ръка(тук е позволено).
  2. Темата наистина е интересна, ще има обстоен преглед. Иначе аз не съм с пауър бокс, софтуера се качва с компютър директно на моя компютър, и се включва и изключва от лостчето за автопилота с няколко комбинации. Имат доста програми, сток разбира се, 91, 93 октана, 100 октана който вече ще е пре много, и ти сменяш която искаш стига да имаш всичките. Всяка е около 800 кинта...
  3. Някой да сменял софтуера на двулитров tfsi? Аз се чудя, понеже моя е смнен и има опция за изключване, но си е кеф и вече си карам с него около 4000км. Освен че ме залепва за седалката, другото което ми харесва е разхода...над 8/100 мн мн трудно мога да кача, обикновенно е 7.5/100 с доста настъпване(650км с пълен резервоар всяка седмица, като над 50л не съм успявял да сложа дори в най-критичен момент) Главното питане ми е дали в дългосрочен план ще има изненади, моя се казва 93 octane, който след дино дава 52 коня до 252 общо и работи само на високооктанов бензин. Доста изцеден ми се вижда, опит има ли някой?
  4. От ФВ, минах и аз на Ауди преди месец... Трети номер, 252bhp с цсссссс
  5. Service inspection значи че трябва да минеш през момчетата с инструментите...закачи я на компютър и ще разбереш повече.
  6. misto

    Сензор за колан

    Има нещо такова, но всъщност като махнеш колана ставаш доста внимателен Може би съм толкова самонадеян на тема колани, понеже с предишната ми кола се забих с 90-100 в мантинела без да съм препасан та и от 8 еър бега нито един не излезе да го видя, и пак ми нямаше нищо. Полезна информация за ваг-кома, задължително ще пробвам. И за другите варианти съм се сещал, добри са защото колана ще е опънат, и отзад се вижда все едно съм препасан, само за оптред ми трябва една тениска с нарисуван колан и съм минал метър
  7. misto

    Сензор за колан

    Нищо против българския шофьор, но вероятно ако бях в Б-я щях да съм с два колана... Просто в обстановката в която се движа, няма толкова камикадзета, а колана си е личен избор за мен. Който е в мойта кола задълажавам да се превърже целия, но на мен от толкова каране с колан вече не ми е удобно. Пак го слагам понеже ме спряха наскоро за предупреждение, но все пак искам да знам за сензора понеже някой път слушам музика докато съм извън колата и сензора си иска колана с дразнещото пищене. Ако може по темата да караме, и аз съм се чудил на други как карат без колан, но нещата се променят.
  8. misto

    Сензор за колан

    Имам а3 2006-а година и единственото което ме дразни е постоянното пищене при липса на колан и отворена врата... За колана най-лесно е да откъсна от друга кола и да го пъхна да си стои вовеки, а има ли друг начин да се спре софтуерно или хардуерно?
×
×
  • Create New...