Jump to content

Don Vitorio

Members
  • Мнения

    203
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4 ABT

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София / Щутгарт

Последни посетители

1533 профилни разглеждания

Don Vitorio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Цитиране на предходен пост! Беше ме страх да ги напъвам повече тия двете палчета, понеже пластмасата е доста трошлива и те почнаха да прискърцват на умряло. Ама пак ще пробвам де...
  2. Как се откача бензиновата помпа от пластмасовата обвивка в резервоара???
  3. Колеги, само 1 вариант ли има за тази помпа или няколко, понеже в един магазин пишеше, че въпросната помпа ставала за модели след юли '93? Може ли някой да ми даде сериен номер? Колата е Б4 АБТ '93. Има ли някакви особености при смяната? Поздрави!
  4. Don Vitorio

    Б4 АБТ Клема 33

    Здравейте колеги! Може ли някой да ми каже, къде точно се намира въпросната клема 33, защото горе при бушоните са до 31 + други. Дано не е отдолу, защото това ще значи ГОЛЯМА игра... Въпросната клема води до управлението на мотора. Ще се радвам на бързи отговори!
  5. Цитиране на предходен пост! Да, за пристягане е. Мерси за отговора! Аз и без това само на бензин си я карам...
  6. Колеги здравейте! Може ли някой, който е наясно, да ми каже колко трябва да се пристегнат след поставяне нови сегменти към буталото? Имам го този цилиндричния инструмент за целта. Моторът ми е АБТ! Поздрави!
  7. Ако някой продава такова, нека пише!
  8. Don Vitorio

    Смяна на двигател

    Цитиране на предходен пост! Колега, аз явно попадам в останалите 10 %, защото съм сменял гумички, опитвал съм безболезнените ремонти и харчът на масло е огромен! Решил съм веднъж завинаги да реша проблема! Ще правя всичко от-до, за да знам после, че моторът е пушка! Та, в тази връзка, какви части трябва да взема, преди да разколача всичко? Иначе, ремонтният комплект на буталата е ясно, че ще го купя, като отворя мотора и го замеря.
  9. Don Vitorio

    Смяна на двигател

    За да не пускам нова тема - колега, предстои ми тези дни да започвам и аз основен ремонт на моето АБТ и искам да купя всички части, докато имам кола в движение. Тъй като правя тази процедура за пръв път, ще съм много благодарен, ако можеш да дадеш списък с частите (гарнитури, лагери и т.н.). Ще махам глава, смятам да дам блока за замерване и т.н. Ще се радвам и на съвети от по-опитните! Благодаря предварително!
  10. Значи, поне от мненията дотук излиза, че мултитроникът втора ръка не е за препоръчване, така ли? Скъпа му е поддръжката или просто не е достатъчно надежден?
  11. Don Vitorio

    А4 Б7 1.8 Т

    13/100 при спокойно каране, т.е. без настъпване??? Алтернатива би било 2.0 TDI 140 коня. Разходът ще бъде по-нисък...
  12. Don Vitorio

    А4 Б7 1.8 Т

    Значи бензин и не-куатро би трябвало да се движи някъде около 10 градско...
  13. Don Vitorio

    А4 Б7 1.8 Т

    Здравейте! Интересуват ме мненията ви за А4 от 2005-а с мотор 1.8 Т (163 коня) и мултитроник. Здрави ли са като цяло, кои са им слабите места, какъв разход ви дава на градско при спокойно каране, каква и скъпа ли им е поддръжката? Трябва ли да се гледа за нещо по-специално от обичайните неща при огледа? Има ли как поне грубо да се прецени, дали кутията е здрава? Поздрави! П.П.: Ползвах търсачката, но не открих такава тема, затова реших да отворя нова!
  14. В този случай става дума за втора ръка и ме интересува най-вече здравината! Същите кутии ли слагат и на фолксвагените (питам за пасат главно)?
×
×
  • Create New...