Jump to content

big_barberian

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

952 профилни разглеждания
  • Denth

big_barberian's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,спешно ми трябва комфорт модул за ауди а2 с номер 8Z0959433H.Моля ако някой има инфо от къде да намеря да пише.Благодаря предварително!
  2. Здр. ляв мигач отпред и ляв фар...орг. ли са?
  3. Здравейте, може ли някой да ми каже как се сменя акумулатора на А2??? Ако има и някой и техн. описания ..мерси предварително.
  4. здр. колега интересува ме съединителя "читав" ли е и цена ...мерси предварително...
  5. здр. колега интересува ме съединителя "читав" ли е и цена ...мерси предварително...
  6. колегата е супер точен и коректен :-)

  7. Здр. имаш ли амортесьорите на задния капак-цена, как са 2-те помпи а съединителя???
  8. съединителя как е ? цена ?...задната чистачка-рамото става лиза нещо?
  9. big_barberian

    Дебитомер АБК

    здравей и от мен търсиш на тоя тел. Пепи 0887803965 той е човека който оправя тия неща ..поне при се получи и карам вече 2 год.
  10. big_barberian

    ПОМАГАЙТЕ...

    здр. и от мен !!! моля за спешна помпощ : аз имам подобен проблем само ,'дето като дам на контакт имам искри от бубината към делкото ,а като се опитам да запаля и изчезват искрите колата спря от веднъж - имам газ и кабел като антена около този от бубината за превключване газ-бензин от оборотите бубина ли е ....комутатор ли е ??? датчик на Хол ли ??? не знам помагайте мерси
  11. мерси на вси4ки за отговорите при мен духа, но слабо .. много слабо .......за дунапрен4ета не съм сигурен radi_b4 ...a радиатора - няколко познати работят в евро 07 и ми дават изгодно 4асти...bingoo може ли да ми изпрати6 снимката за6тото ни6то не мога да разбера ( това жабката ли е ??? )
  12. за съжаление смяната я направи 1 майстор който окалпазани вси4ко даже смених заради него мотор4ето абе мани мани майстори ,но не погледнал нищо друго и сега доколкото разбирам ще дам пак маса пари за да ми проверят вси4ко друго ,а относно филтъра на климатика не намерих такова 4удо никаде в колата ??? ,ерси все пак за съветите
×
×
  • Create New...