Jump to content

slavibal

Members
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно slavibal

  • Рожден ден 17.12.1968

Друго

  • Kaра
    audi A6 2.7 tdi

Контакти

  • AIM
    balakov68
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    332040598

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    В. Търново

slavibal's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся щора за багажника на А4 комби 2000 година. Пружината в механизма за навиване на щората се счупи и сега щората не може да се навива.
  2. Търся помпа-дюза за ауди а4 в5 1.9 тди пд двигател AJM. Номера на дюзата е 038130073. Тел. 0888250120
  3. Здрасти, колега. Видях, че си запознат с турбините на дизелите. Случайно да знаеш какъв е модела на турбото на двигателя AJM - това е 116 к.с. помпа-дюза. И на мен ми прави номера да се изключва турбото и ми предстои решаване на проблема. От форума разбрах, че е или замърсена геометрия или клапан N75. Ще ходя на диагностика първо на клапана, а после ако не е той виновника ще чистя турбо. Та в този ред на мисли няма да е лошо да си знам модела на турбото. Благодаря авансово!
  4. Благодаря , но я закачах на ВАГ КОМ и не се видя грешката. А може и в сервиза да не му разбират достатъчно.
  5. Интересно, никой ли не знае как се чисти грешка от каналите на климатроника???? Прочетох всичко което намерих по въпроса, но не открих как става чистенето. Нека помогне някой, който знае. Казвам и вълшебната дума - Моля!
  6. Здравейте колеги. В момента карам А4 2000 год фейслифт. На канал 1с на климатроника ми изписва грешка, че не ми работи датчика на външната температура. Някой знае ли как може да се изчисти тази грешка от климатроника. Климатроника е смалкия дисплей. Закачах го на ВАГ КОМ - не излиза грешката там. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем, ще съм благодарен да сподели как да я изтрия тази грешка. Благодарности в аванс.
  7. slavibal

    Съвети за А4 96г 1.9тди

    Сигурно е взета ударена и тук в България са я направили. Обиграно око на автобояджия може веднага да разпознае пребоядисваните елементи. В това няма нищо лошо, но само ако не е имала челен удар и е променена геометрията на предницата. Иначе на снимките има фаца. А може и да не е точно този автомобила, който се продава.
  8. slavibal

    Фарове феислифт Б5

    Тенкс брато. Мисля да си бодна едно ксенонче на късите , на дългите разбирачите ми казаха, че нямало смисъл. А дали е така ....... кой да каже??? Само не знам дали да си търся 35 или 55 вата. Някой ще ме светне ли кои са по-добри?
  9. slavibal

    Фарове феислифт Б5

    Някой може ли да ми каже какви са крушките на А4 В5 фейслифт /цял фар и мигач/ на късите Н7 ли е крушката и на дългите каква е? Благодаря.
  10. slavibal

    Разход на А4

    До скоро карах бензинова Б4 2000 куб 115 коня на газ. Градско - винаги над 12, като е стигала до 15 през зимата. извъградско - 10 като със клима качваше на 11. Имаше неудобство от бутилката в багажника. Сега карам А4 19 ТДИ помпа-дюза 116 коня. Градско в В. Търново - 7 , извънградско - 4,5 при постоянна скорост 120 км/ч с включен постоянно климатроник с нафта от "РОМПЕТРОЛ". Пробвах да зареждам нафта от различни места, но от "РОМПЕТРОЛ" ми дава най-малък разход и най-добър вървеж. Дори с хваления много премиум дизел на ОМВ не върви толкова добре колата, а и той е по-скъп с 14 стотинки на литър. В крайна сметка, на нафта ми е определено по-икономично и не мисля да се връщам в редиците на бензинджиите.
  11. Ще проверя на 55 канал, но май показваше минус 45
×
×
  • Create New...