Jump to content

Broom

Members
  • Мнения

    377
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Broom

  1. Точно около охладителя се вижда антифриз и това ще е упражнението. Не търся най-ниска цена ама да му прилича малко, че се оливат наистина е абсурдна. Понеже е пипкава работа и с тоя вирус предполагам не са работили известно време опитват да наваксват ама чак пък по 3 да калкулират... 🤔

  2. Теча се вижда в тази част отдолу има две тръби с оплетка излиза от двигателя и тръгва назад. Едната се вижда че сълзи и явно тя изпуска. Но за да стигнат до нея и да я подменят искат да сменят всички. Ето в тази част са най-отдолу от вътрешната страна на дясната глава.image.thumb.png.d1051286342ec243bb809a9b19ab489b.png

  3. Сервиза не е толкова от значение, въпроса е до колко реална е такава цена.

    Отидох за друго и видяха този теч, който е бил отдавна и сега се оказа че е спешен. Тръбата е между двете глави отгоре и два дена работа било да се махне всичко отгоре и да се подмени.

    Ако някой е правил такова нещо ще съм благодарен да сподели впечатления.

    @Ovivo не е Das Auto сервиза.

  4. Здравейте. 

    Имам проблем с тръба на антифриза която изпуска намира се точно над двигателя, но за да се стигне до нея ми казват че трябва да се свали всичко отгоре и да се смени. Двигателя е 3ТДИ BMK 2005. Някой правил ли е това упражнение,? Че ми обявиха цена от 1300лв която честно казано ме изненадва.

  5. В 4F си има power management и след известно време спира всички токове. Не би трябвало да има проблем дори и седмица да не е палена. Явно има утечка ако пада, не е нормално това.

    Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk

  6. Ха първите срещи с Порше са винаги неприятно изживяване[emoji1] . Не им се връзвай за тях това си е бизнес. От изброените неща загубата на течност може да се окаже сериозен проблем ако е в радиатора - там се охлажда и молото на скоростите ако е амтоматик. Ако е трабичка или маркуче маже навсякъде да си го смениш. За всмукателната тръба се ремонтира почиства. Те в Порше освен смяна друго няма за тях. Обърни се и към друг добър сервиз преди да сменяш.


  7. Е ти не си пример за нормално каране... ;-) Пробвай малко да караш като нормален човек пък може да ти хареса и да не се налага толкова гуми да сменяш. Ти си повече за усилени с борд и висок скоростен индекс отколкото до марка с тези 200+ нон стоп...

  8. Китайска гума на премиум кола А6 и то 18ка няма как да те радва. Никой не си взема гума да доизкара сезона. По-добре си вземи доказана премиум марка и си ги ползвай 3-4 лета. Няма добра евтина гума. Тигър никога не е била съизмерима с Мишелин няма и да бъде, просто има гуми висок клас и бюджетни такива.

×
×
  • Create New...