Jump to content

Broom

Members
  • Мнения

    377
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Broom

  1. Точно около охладителя се вижда антифриз и това ще е упражнението. Не търся най-ниска цена ама да му прилича малко, че се оливат наистина е абсурдна. Понеже е пипкава работа и с тоя вирус предполагам не са работили известно време опитват да наваксват ама чак пък по 3 да калкулират... 🤔
  2. Теча се вижда в тази част отдолу има две тръби с оплетка излиза от двигателя и тръгва назад. Едната се вижда че сълзи и явно тя изпуска. Но за да стигнат до нея и да я подменят искат да сменят всички. Ето в тази част са най-отдолу от вътрешната страна на дясната глава.
  3. за добрите хора в Златоград.
  4. Затова и Аз съм изненадан Shadow все пак я карам от години и прехвалените сервизи вече се оливат...
  5. P_PETKOV кой сервиз препоръчваш за София?
  6. Сервиза не е толкова от значение, въпроса е до колко реална е такава цена. Отидох за друго и видяха този теч, който е бил отдавна и сега се оказа че е спешен. Тръбата е между двете глави отгоре и два дена работа било да се махне всичко отгоре и да се подмени. Ако някой е правил такова нещо ще съм благодарен да сподели впечатления. @Ovivo не е Das Auto сервиза.
  7. Здравейте. Имам проблем с тръба на антифриза която изпуска намира се точно над двигателя, но за да се стигне до нея ми казват че трябва да се свали всичко отгоре и да се смени. Двигателя е 3ТДИ BMK 2005. Някой правил ли е това упражнение,? Че ми обявиха цена от 1300лв която честно казано ме изненадва.
  8. А да си мокрил случайно багажника около акумолатора? Там е power management-a и усети ли влага спира тоците. [emoji4] Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
  9. В 4F си има power management и след известно време спира всички токове. Не би трябвало да има проблем дори и седмица да не е палена. Явно има утечка ако пада, не е нормално това. Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
  10. Защо е сменял маслото на скоростите? Обикновено никой не се сеща да го направи, но ако имат проблем тогава масово пробват смяна на масло.
  11. Влага в багажника. Подсуши добре около акумолатора и power management-a. До акумолатора от страната на задната броня.
  12. Радва се да те види?[emoji4]
  13. Докато си запалил ако рестартираш MMI с комбинацията от трите бутона трябва да тръгне.
  14. Ха първите срещи с Порше са винаги неприятно изживяване[emoji1] . Не им се връзвай за тях това си е бизнес. От изброените неща загубата на течност може да се окаже сериозен проблем ако е в радиатора - там се охлажда и молото на скоростите ако е амтоматик. Ако е трабичка или маркуче маже навсякъде да си го смениш. За всмукателната тръба се ремонтира почиства. Те в Порше освен смяна друго няма за тях. Обърни се и към друг добър сервиз преди да сменяш.
  15. Broom

    Какви летни гуми за А6?

    Трябва предни / задни да се разменят всеки сезон не е равномерно износването. Не разчитайте на компетентност в тези фирми дори напротив претупват всичко.
  16. Broom

    Какви летни гуми за А6?

    Аз също съм с Vredestein летни, малко са ми по-шумни, но пък не са ме предавали досега, стоят добре и се балансират лесно без много тежести.
  17. Broom

    Какви летни гуми за А6?

    Е ти не си пример за нормално каране... ;-) Пробвай малко да караш като нормален човек пък може да ти хареса и да не се налага толкова гуми да сменяш. Ти си повече за усилени с борд и висок скоростен индекс отколкото до марка с тези 200+ нон стоп...
  18. Broom

    Какви летни гуми за А6?

    Китайска гума на премиум кола А6 и то 18ка няма как да те радва. Никой не си взема гума да доизкара сезона. По-добре си вземи доказана премиум марка и си ги ползвай 3-4 лета. Няма добра евтина гума. Тигър никога не е била съизмерима с Мишелин няма и да бъде, просто има гуми висок клас и бюджетни такива.
  19. Поздравления! как го хванахте това?
  20. Пуска се когато светят фаровете, на дневни не се мият фаровете.
  21. Те Порше са най-професионалисти гледам доволен си останал[emoji1]
  22. Втория вариант е по добър. Оригиналната е доста стара технология с това DVD зацапва се лещата надрасква се диска спира да го чете... изобщо помисли за втория.
  23. Караш 200-500 метра и ще спре.
×
×
  • Create New...