Jump to content

delpx

Members
  • Мнения

    136
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от delpx

  1. теглича намерен 10х на всички
  2. Благодаря ви. А каква форма има самият теглич в смисъл това което се монтира под бронята на буквата Г ли е или на буквата П ? Става въпрос за А4 Б5. Благодаря Ви.
  3. Здраейте , търся си теглич за Аудито А4 авант. Обадими се човек който има такъв но е от седан дали ще стане за мята кола ? Въпроса е тегличите от А4 сенан и А4 авант едни и същи ли са ? Другото нещо което не знам е - теглича имал някакви Г обрзни планки те от едната страна ли са или трябва да ги има и от двете ? Моля за бърз одгвор зщто трябва да дам такъв и на човека до утре Благодря Ви.
  4. Благодаря ви за одговорите , вчера успешно трансплантирах новата броня
  5. Колеги зимата на паркинга пред вкъщи явно някой се беше подхлъзнал и ме беше одарил , в резултат на това имам спукана задна броня. Купих си нова броня и реших да я сменя но не мога да сваля старата. От страната на калниците откачвам щипките и болчетата но в централната част на бронята , тя е хванта с 4 шестограмни болта до който нямам достъп за да ги развия. Каква е цаката за сваляне на бронята ? да не би да се откача цялата греда или трябва някакъв специален инструмент. Ако можете дайте някаква схема.
  6. Търся теглич за Ауди А4 авант 97г.на разумна цена. Контакти телефон - 0885681269 skype - dido_p84 Л.С.
  7. Здравейте. Имам идея да сътворя нещо но ми трябват мнения и съвети. Така купих си едно китайско АТВ с което ще си брамча по вилата , азовири и поляни , обаче трябва с нещо да го транспортирам до там. Идеята да си купя теглич и ремарке отпадна поради финансови причини. Карам Ауди А4 комби идеята е да направя нещо като платформа на покрива която да може да се сваля и слага когато тръгна на някаде. Качването на АТВ-то съм го мислил да е по 2 начина или със рампа която ще е част от платформата на покрива или чрез лебедка. Самото АТВ не е особенно тежко мисля че е около 150кг може и малко повече. Основния въпрос преди да започна изработката е дали ще имам проблеми с полицията при подобен превоз на АТВ-то. Моля по запознатите да споделят какво знаят за да знам дали да се впускам в подобно начинание. Благодаря. ПП като почне изработката ако въобще почне ще има доста снимки тук
  8. Вече се продават само говорителите - 40 лв. комплекта
  9. Явно съм объркал нещо усилвателя е 4075 ето и снимки усилвател - http://delpx.snimka.bg/automobiles/mp-3.397988.17904509 говорители - http://delpx.snimka.bg/automobiles/mp-3.397988.17904524
  10. Нова последна и окончателна цена 150 лв.
  11. нова цена 180 лв. Работя с еконт за страната.
  12. Усилвателя е Tunder 4100 - http://www.electronics.bg/product_info.php...ducts_id=103468 Комбинацията свири добре
  13. Продавам 2 колони тъндър 12 инча и стъпало за тях пак тъндър. Колоните са ползвани 1 лято , За ориентировъчна мощност на колоните и усилвателя ще пиша допълнително защото не ги знам. Цената е 200лв за всичко. Пишете на лични при интерес. Тези дни ще кача снимки и технически данни. пс - Говорителите са Thunder JFG-12 техническите им данни са: 12" петоъгълен (30см) Бас говорител с червена шпула и черна гумена гънка Максимална Мощност1000W Номиналма Мощност(RMS)200W Импенданс: 4 Ohm Честотна Характерстика: 30 Hz- 4 kHz Чуствителност: 91 dB/1m Магнит (унции): 43 Oz Намотка диаметър:1.5"
  14. delpx

    Лагер ?

    Знаачи излиза че няма какво друго да е освен лагер в този случай ?
  15. delpx

    Лагер ?

    Здравейте , карам А4 АДР 1.8 , от известно време като карам се чуваше някакъв звук все едно нещо се търкаля в багажника , след като изкарах всичко от него обаче свука продължи и тогава установих че има луфт във задно ляво колело. Разпитах и ми казаха че такъв луфт се получава при заминал лагер , та въпроса ми е колко струва този лагер и възможно ли е като временно решение да се натегне за да изкара зимата и на пролет да го правя , възможно ли е проблема да е и от друго място а не само от лагера ?
  16. Здравейте. И аз като вас го имах този проблем , пуснах тема тука и ми я заключиха незнайно защо. И аз изпръсках 1 опаковка WD40 и 1 течна грес по всички шарнири , тампони и маншони и нищо не стана. Най странното е че точно преди 2 месеца смених абсолютно цялата предница всички носачи биалетки но без накрайниците. Скърцаше много и беше много дразнещо все едно две гуми се търкат. Тогава срещнах един приятел бивш авто монтьор и той ми каза че най вероятно частите който съм сложил по предницата са стари т.е. били са залежали някаде поскладовете и греста в шарнирите се е прецакала и не смазва , каза ми да взема една спринцовка и игла да я напълня с масло и да впръскам по малко във всеки маншон щяло да ми реши проблема за известно време и като почне отново да скърца да повторя процедурата отново. Така и направих качих колата на канал и почнах да дупча и да впръсквам масло, тамън свърших и на последното маншонче на десният накрайник забелязах цепка около 1 см. вътре нямаше никаква грес почти , там напръсках обилно с масло и шума изчезна , не съм правил накраиника имам чисто нови но нямам време сега да се разправям с тях но откакто пръснах маслото карам с скъсаният маншон вече 2 месец и звука го няма. Относно дупките който се правят по маншоните , те са толкова малки че е абсурд греста по някакъв начин да излезне от там.
  17. delpx

    Скрибуцане ???

    Здравейте. Преди 3000 километра смених изцяло предницата на аудито (а5 б5) , всички носачи и тампони , биалитки и накрайници. колата почна да воци по съвсем различен начин супер стегнато. Обаче от около 300 км на сам се пяви нещо много дразнещо. когато въртя волана на място се чува едно скрибуцане все едно се усуква някаква гума , със сигурност не е от гумите и със сигурност звука не идва от рейката , какъв може да е проблема ? мисля си дали не е от някакви тампони на амортесиорите ако въобште има такива ?
  18. Според мен ще изглежда добре ако се вдигне , за нашите пътища ще е и добре да е вдигната естествено няма да ства за високи скорости но ... иначе то перник си е вече квартал на сф такаче никой не напада
  19. а и още нещо 15 цолова джанта с гума висока на 80 дали ще влезне при полужение че колата ще е малко вдигната ?
  20. Здравейте искам да си направя А4-ката да прилича на А6 ауролд за целта трябва да направя няколко модификации който нямам представа дали са възможни и как ще се отразят на колата. 1. Трябва да я повдигна , най лесният варянт е с подложки на пружините от пред и от зад , вторият варянт е с нови по дълги пружини и третият варянт е с нови по дълги амортисиори и нови по дълги пружини. Ще пробвам нй напред първият варянт т.е. с подложките и ако ефекта ми хареса ще си остане така. Въпроса тук е как ще се отрази върху амортисорите поставянето на тези подложки и как се се отрази на стабилността на колата (естествено че ще се влуши но колко?). 2. Искам слад повдигане на колата да соктавя и малък ролбар от пред , имате ви идея каде може да се хване имали стбилно място ? става въпрос за А4 Б5
×
×
  • Create New...