Jump to content

delpx

Members
  • Мнения

    136
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от delpx

  1. Здраейте , търся си теглич за Аудито А4 авант. Обадими се човек който има такъв но е от седан дали ще стане за мята кола ? Въпроса е тегличите от А4 сенан и А4 авант едни и същи ли са ? Другото нещо което не знам е - теглича имал някакви Г обрзни планки те от едната страна ли са или трябва да ги има и от двете ?

    Моля за бърз одгвор зщто трябва да дам такъв и на човека до утре Благодря Ви.

  2. Колеги зимата на паркинга пред вкъщи явно някой се беше подхлъзнал и ме беше одарил , в резултат на това имам спукана задна броня. Купих си нова броня и реших да я сменя но не мога да сваля старата. От страната на калниците откачвам щипките и болчетата но в централната част на бронята , тя е хванта с 4 шестограмни болта до който нямам достъп за да ги развия. Каква е цаката за сваляне на бронята ? да не би да се откача цялата греда или трябва някакъв специален инструмент. Ако можете дайте някаква схема.

  3. Здравейте. Имам идея да сътворя нещо но ми трябват мнения и съвети. Така купих си едно китайско АТВ с което ще си брамча по вилата , азовири и поляни , обаче трябва с нещо да го транспортирам до там. Идеята да си купя теглич и ремарке отпадна поради финансови причини.

    Карам Ауди А4 комби идеята е да направя нещо като платформа на покрива която да може да се сваля и слага когато тръгна на някаде. Качването на АТВ-то съм го мислил да е по 2 начина или със рампа която ще е част от платформата на покрива или чрез лебедка. Самото АТВ не е особенно тежко мисля че е около 150кг може и малко повече. Основния въпрос преди да започна изработката е дали ще имам проблеми с полицията при подобен превоз на АТВ-то. Моля по запознатите да споделят какво знаят за да знам дали да се впускам в подобно начинание. Благодаря.

    ПП като почне изработката ако въобще почне ще има доста снимки тук :box:

  4. Продавам 2 колони тъндър 12 инча и стъпало за тях пак тъндър.

    Колоните са ползвани 1 лято , За ориентировъчна мощност на колоните и усилвателя ще пиша допълнително защото не ги знам.

    Цената е 200лв за всичко. Пишете на лични при интерес. Тези дни ще кача снимки и технически данни.

    пс -

    Говорителите са Thunder JFG-12 техническите им данни са:

    12" петоъгълен (30см) Бас говорител с червена шпула и черна гумена гънка

    Максимална Мощност1000W

    Номиналма Мощност(RMS)200W

    Импенданс: 4 Ohm

    Честотна Характерстика: 30 Hz- 4 kHz

    Чуствителност: 91 dB/1m

    Магнит (унции): 43 Oz

    Намотка диаметър:1.5"

  5. Здравейте , карам А4 АДР 1.8 , от известно време като карам се чуваше някакъв звук все едно нещо се търкаля в багажника , след като изкарах всичко от него обаче свука продължи и тогава установих че има луфт във задно ляво колело. Разпитах и ми казаха че такъв луфт се получава при заминал лагер , та въпроса ми е колко струва този лагер и възможно ли е като временно решение да се натегне за да изкара зимата и на пролет да го правя , възможно ли е проблема да е и от друго място а не само от лагера ?

  6. Здравейте. И аз като вас го имах този проблем , пуснах тема тука и ми я заключиха незнайно защо. И аз изпръсках 1 опаковка WD40 и 1 течна грес по всички шарнири , тампони и маншони и нищо не стана. Най странното е че точно преди 2 месеца смених абсолютно цялата предница всички носачи биалетки но без накрайниците. Скърцаше много и беше много дразнещо все едно две гуми се търкат. Тогава срещнах един приятел бивш авто монтьор и той ми каза че най вероятно частите който съм сложил по предницата са стари т.е. били са залежали някаде поскладовете и греста в шарнирите се е прецакала и не смазва , каза ми да взема една спринцовка и игла да я напълня с масло и да впръскам по малко във всеки маншон щяло да ми реши проблема за известно време и като почне отново да скърца да повторя процедурата отново.

    Така и направих качих колата на канал и почнах да дупча и да впръсквам масло, тамън свърших и на последното маншонче на десният накрайник забелязах цепка около 1 см. вътре нямаше никаква грес почти , там напръсках обилно с масло и шума изчезна , не съм правил накраиника имам чисто нови но нямам време сега да се разправям с тях но откакто пръснах маслото карам с скъсаният маншон вече 2 месец и звука го няма. Относно дупките който се правят по маншоните , те са толкова малки че е абсурд греста по някакъв начин да излезне от там.

  7. Здравейте. Преди 3000 километра смених изцяло предницата на аудито (а5 б5) , всички носачи и тампони , биалитки и накрайници. колата почна да воци по съвсем различен начин :respekt: супер стегнато. Обаче от около 300 км на сам се пяви нещо много дразнещо. когато въртя волана на място се чува едно скрибуцане все едно се усуква някаква гума , със сигурност не е от гумите и със сигурност звука не идва от рейката , какъв може да е проблема ? мисля си дали не е от някакви тампони на амортесиорите ако въобште има такива ?

  8. Има доста типове окачване за Б5:

    post-5327-1248286241_thumb.jpg

    Оградените с червено според мен дават Олруд ефект

    Засилвай се по моргите и рови за такива амортесьори + пружини. Кодовете ги има на стикера в багажника при резервната гума.

    Извращението с ролбара не го коментирам, но има хора, който само с това се занимават.

    П.С.Във форума А3/А4 се появи един линк към американски сайт, в който продават помпащи се амортесьори или възглавници за А4, точно като на олроуда. Ако някой се сеща да даде линк

    И все пак според мен не пипай нищо

    10XXX

  9. Здравейте искам да си направя А4-ката да прилича на А6 ауролд :lol: за целта трябва да направя няколко модификации който нямам представа дали са възможни и как ще се отразят на колата.

    1. Трябва да я повдигна , най лесният варянт е с подложки на пружините от пред и от зад , вторият варянт е с нови по дълги пружини и третият варянт е с нови по дълги амортисиори и нови по дълги пружини. Ще пробвам нй напред първият варянт т.е. с подложките и ако ефекта ми хареса ще си остане така. Въпроса тук е как ще се отрази върху амортисорите поставянето на тези подложки и как се се отрази на стабилността на колата (естествено че ще се влуши но колко?).

    2. Искам слад повдигане на колата да соктавя и малък ролбар от пред , имате ви идея каде може да се хване имали стбилно място ?

    става въпрос за А4 Б5

    а и още нещо 15 цолова джанта с гума висока на 80 дали ще влезне при полужение че колата ще е малко вдигната ?

  10. Здравейте искам да си направя А4-ката да прилича на А6 ауролд :lol: за целта трябва да направя няколко модификации който нямам представа дали са възможни и как ще се отразят на колата.

    1. Трябва да я повдигна , най лесният варянт е с подложки на пружините от пред и от зад , вторият варянт е с нови по дълги пружини и третият варянт е с нови по дълги амортисиори и нови по дълги пружини. Ще пробвам нй напред първият варянт т.е. с подложките и ако ефекта ми хареса ще си остане така. Въпроса тук е как ще се отрази върху амортисорите поставянето на тези подложки и как се се отрази на стабилността на колата (естествено че ще се влуши но колко?).

    2. Искам слад повдигане на колата да соктавя и малък ролбар от пред , имате ви идея каде може да се хване имали стбилно място ?

    става въпрос за А4 Б5

×
×
  • Create New...