Jump to content

ticho

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6

ticho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря че се отзовавате колеги.Преди два дни смених датчиците на турбото и EGR имаше някаква незначителна промяна а също така съм сменял и турбото заедно с клапана на него,сменял съм 4 пъти дебитомер.Искам само да поясня.Първите симтоми на този вече проблем се появиха преди около 6 месеца.Правеше го предимно студена и пушеше бял дим като позагрее изкрякваше помпата и колата се оправяше.Сега вече е постоянно.
  2. Здравейте колеги,имам много странен случай с моето Ауди.Значи ще разкажа на кратко.Колата набира когато и как си иска,но като цяло си е много тромава и също така не може да вдигне повече от 120км.Ходих на диагностика и ми казаха че помпата не дава достатъчно предварение.Веднага заключението рециклаж на ГНП.Питането ми е имал ли е някой подобен случай и вазможни причини.А също и за прочутия транзистор които горял,как се държи ако е той.Благодаря ви предварително
  3. Момчета здравейте аз също съм А6 2.5 и имах същият проблем когато я купих.На мене ми се оказа от акумолатора.Беше хубав но когат започна да въртя много ми падаше напрежението и от там палеше трудно.Още не мога да си обясня защо само топла го правеше но се оправи.
  4. ticho

    Голям проблем с ABS

    [/Благодаря за съвтите. И аз се двоумя какво да правя,но ще симисля нещо.
  5. ticho

    Голям проблем с ABS

    Здравейте приятели!Отново ще трябва да се обърна към вашата помощ.Зная че има доста теми за ABS ,но на мене не ми помагат.Моят проблем е следният.Лампата на ABS ми светва когато си пожелае,ако карам под 30км ми блокират колелетата за миг ми светва едно голямо (!) на таблото.Карах я на диагностика и ми изписа следната грешка: 01203/ABS control module,instrumentation control module-circuit malfunction/Wiring,instumentation control module,Ac control module,ABS control module. Благодаря предварително!
  6. Първо бих казал здравеите.И аз като останалите колеги ми се яви проблем с колицата и реших да се обърна към вас.Закупих си ауди А6 2.5тди АФБ мотор,но с моя късмет който го имам с колите,счуписе.Покарах го известно време и турбото ми счупи ос.Закарах го и му направиха пълна рециклация.До тук добре.Минах някаде около 2000 км,и пак същото.Скъсана ос на турбото.Пак рециклация.Сега колата ми започна да предърпва като за държа повече време на едни обороти,а и когато тя си пожелае.Като започне да пражи така забелязвам че започва да пуши бяло от ауспоха.На последък това нещо става много често.Попитах майстора който ми прави турбото той ме посаветва да измъкна някакъв клапан посредата на двигателя(бил някаква рециклация)и да покарам известно време така.Направих го и деиствително спря да ми предърпва,но след като го закачих пак започна.Моля помогнете ако някой се е сблъсквал с нещто подобно.Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...