Jump to content

Babolat

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Renault

Babolat's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да Ви кажа, че на 27 пътувам за Франкфурт. Билетите са купени. Ала да Ви запитам ако някой е ходил в този град за кола, може ли да ми подскаже някой друг свестен автосалон (където не "говорим по русский") ??? А и също така можете ли да ми подскажете дали има "Автобазар" където самите собственници се събират да продават колите си???
  2. Благодаря за отговора. Решил съм колата да не е по-стара от 2005 година твърдо и разбира се затова се надявам да случа на по-читава кола, все пак ще я взимам от Германия, където пътищата са по-нормални и хората донякъде имат добра сервизна култура. Надявам се да случа на двигател 2.0 TDI с 140 коня с автоматик, хем не е акцизен, хем все още няма за него лоши отзиви. Разбира се бих предпочел да е А6 понеже е по-голяма отзад за децата и самата кола е "по-ликвидна" сиреч повече се търси ако някой ден реша да я продавам. А можете ли все пак да ми подскажете, на кое да обърна повече внимание при покупката, как бих могъл да проверя точната дата на производство, пробег и т.н. от самата кола и тем подобни, кои части на модела най-често биха дали дефект и как да разбера?? Остава ми малко повече от 1 седмица до пътуването и бих искал да науча повече, отколкото да гледам там като лаик и да приемам всичко, което ми кажат за чиста монета.
  3. Здравейте, Имам намерението да купя на съпругата си един автомобил и съм и предложил да й купя Ауди А4-ка автоматик. Става дума за моделите с дизелов двигател, който е неакцизен. Годините на производство са 2005 или 2006. Моля, да ме посъветвате: какви са основните недостатъци? на какво да обърна внимание като избирам колата (по двигател, купе, екстри, джойстиците дали дават дефекти и т.н.)? как е возията й? дали през зимата колата е стабилна и дали жената ще се оправя, дали този тракшън контрол ще коригира грешките на водача при поднасяне?? Дали колата си струва или да се огледам за други като Ауди А6 2.0D или BMW 320D или пък Volvo S40 от същите години например?? Колко средно излиза годишната поддръжка? Здрави ли са ламарините й (при не дай си боже)? Какви екстри е препоръчително да има в колата? Ако я взема с навигация, дали има подробни карти на Варна и София, или е просто само за главните улици ?? Абе общо взето кажете си искрено мненията и дали ако имахте повторен избор бихте избрали същата марка?? Предварително благодаря!
×
×
  • Create New...