Jump to content

bobikrastev

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bobikrastev

  1. Ако серийния номер е същия няма как да не стане, а ако не е - няма гаранция. Твоя с друг номер ли е?
  2. Маркуча е от тези с един вход и външен тройник. Ще напиша серийния номер и ще го снимам Намира се във Варна Тел.: 0889 669609 Цена 40 лв.
  3. Искам да добавя нещо по отношение свалянето на стрелката. Моето B4 е 92г и на таблото пише VDO. Стрелката не се извади с дърпане, а с развиване. Добре че не я дърпах прекалено силно, че сигурно щях да повредя нещо. Стрелката след това се навива обратно и се намества в крайно положение да е на 20. При мен проблема с километража беше от спойка на стъпковото двигателче - всички зъби на колелцата си бяха там. Презапоих трите спойки на двигателчето и всичко е както преди. Успех на всички, които ремонтират!
  4. Здравейте, колеги, аз съм поредния, на който не му работи километража. В момента съм разглобил таблото и виждам, че на металната ос, която е на бутона за нулиране на малкия брояч има пружинка само от едната страна - и то не от страната на стъпковото двигателче. Въпросът ми е трябва ли и от другата страна да има пружинка? Преди да го разглобя забелязах, че като дръпна лостчето за нулиране към мен започва да отчита, но след няколко дупки пак спира. Ще съм благодарен ако ми кажете как трябва да бъде - за да знам дали да разглобявам по-навътре или да сложа пружинка.
×
×
  • Create New...