Jump to content

MIMO-200E

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

MIMO-200E's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. MIMO-200E

    Въпрос за Audi A8

    Колега пробвай в АВИТЕЛ, там правят всякакви такива работи, вкл. могат да ти пуснат TV и в движение да се гледа.
  2. Колкото и невероятно да звучи"common rail" пуши повече от обикновенния дизел в ниски обороти! Аз преди известно време имах 406-ца 2.0ХДИ-110 к.с. 2002г. (в смисъл на що годе малко км.) и при тръгване пушеше за малко после чисти, след това при сменяне на скоростите припушва и пак чисти(като влезне във високи обороти не пуши въобще!). Баща ми кара Corsa-1.3 CDTI и как изпушва при тръгване до като надуе турбото се едно е километражна(а е на 19000км. вече), но влезне ли във високи обороти нищо не изкарва от ауспуха!?
  3. MIMO-200E

    интеркулер?

    Здравейте на всички, интересува ме има ли разлика в интеркулерите на 2.5 тди в годините м/у 92г.и 96-7г.? (в смисъл за 5цил. тди-та, не съм в час с имената на моторите още) Ако някой може да изкара една две сминчици как изглежда ще съм му много благодарен!
  4. Явно нема и кои да ме напсува в този форум! Пък аз чакам компетентен отговор
  5. Здрасти на всички! Онзи ден се регистрирах и веднага имам едно бързо питане! Мислих да се хвърля на Ауди100 2.0-16в куатро от тези последните с двата еърбега, но говорих с едни газаджии от Горна Баня и човека ми обясни че имал такова преди две години през които не е успял да го направи да работи на ниски обороти! Трябвало газов инжекцион! И така реших да взимам Б4 тди комби 94-95г. за това ме интересува, що за животно е това и има ли почва у нас? Ако някои има такова бих се радвал да ми по-отговаря на въпросите, а ето ги и тях: 1.По- щироко ли е от Б3 в купето, за багажника е очевадно(понеже баща ми има Б3 и имам лошо мнение )? 2.По-стабилно ли е на пътя от Б3(интересува ме по-специално задното окаване дали е на цял заден мост или не)? 3.Предното му окачване пак ли е с толкова тампони? 4.По големи ли са междуосията от на Б3? 5.Има ли места от където да се взимат готини части или само от Юнитрейд ? (питам защото сега карам 124-200Е-92г. и си вземам от "Ивайжет" същите части като в Б.Стар ама доста по-евтини, има голям избор тоест) 6.Какъв разход дава на градско и извън? 7.Двигателя капризен ли е на нафта и по-принцип как е (в смисъл там турбото какво му се гледа? или ако е заминало рециклира ли се? колко струва ремонта? Май ми станаха много въпросите за новодошъл
×
×
  • Create New...